hirdetés

Akciósan vihető egy akkumulátoros kompresszor

Ezzel gyerekjáték a pumpálás

hír
Akciósan vihető egy akkumulátoros kompresszor 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-02-24

Az egyik legjobb kényelmi autós kiegészítő az akkumulátoros kompresszor. Egy ilyennel elkerülhető a benzinkutas pumpálás, ami egy elég utálatos dolog. A kütyüvel lényegében bárhol és bármikor felpumpálhatjuk a kocsink kerekét, de még használható motorhoz, biciklihez és egyéb felfújható dolgokhoz is. A használata egyszerű, elég gyors is, és egy ilyen eszköz nem is feltétlenül drága.

A maximális nyomása 150 PSI, ami kicsit több, mint 10 bar. A sebessége elég jó, 35 liter percenként, ami azt jelenti, hogy egy 195/65R15-ös kereket teljesen leeresztett állapotról 7 perc alatt üzemi nyomásra felfúj. Ez a gyakorlatban annyit jelent, hogy pár perc alatt végzünk is mind a négy kerékkel, ha éppen csak pár tized bar nyomás hiányzik belőlük. Persze másra is használható, bármilyen kereket lehet vele pumpálni, és mivel adnak hozzá egy levegőcsövet, autós szelephez való adaptert, tűszelepes fejet és egy univerzális fejet, így mást is lehet vele pumpálni. Még egy kicsi LED is került rá, hogy vész esetén világíthassunk vele, vagy ha sötétben kéne kereket pumpálnunk.

Banggoodon a kompresszort a BGCarEle5  kuponkóddal lehet megrendelni 13 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással, mindenféle plusz költség nélkül.

hirdetés