hirdetés

Akciósan rendelhető Engwe elektromos biciklik

Két modell is nagyszerű áron a Geekbuyingon

hír
Akciósan rendelhető Engwe elektromos biciklik 1

Forrás: Geekbuying.com

Norbi
írta: Norbi
2022-08-08

Az Engwe már 20 éve gyárt elektromos kerékpárokat, ez idő alatt több, mint 600 ezer darabot értékesítettek, tehát elmondható, hogy van némi tapasztalatuk a területen. A Geekbuyingon most több modell is akciósan lett elérhető a cég kínálatából. Érdemes szétnézni, mert nagyon menő járgányok vannak a listában, természetesen érdemes az európai raktárból válogatni, mert az hamar meg is érkezik, és garantáltan áfamentesen. Két bringát mi is kiválasztottunk, amiket nagyon jó vételnek gondolunk.

Engwe T14

Hasonló bringát teszteltünk már más márkából, ezek a kisebb összecsukható bringák is nagyon praktikusak, simán van létjogosultságuk. Ha rendszeresen jártok Budapestre, akkor le lehet rakni az autót valami külső kerületben, előkapni a csomagtartóból és betekerni a belvárosba, megúszni ezzel a méregdrága parkolást. Ez már egy kisebb méret, a kerekei mindössze 14 colosak, és a motorja is „csak” 350 wattos, amivel nagyjából 25 km/h sebességgel tudtok hasítani. Az akkumulátora 10 Ah-s, amivel tisztán elektromos módban 35, míg vegyes használattal akár 80 kilométert is meg tudtok tenni. A bringa súlya nem elhanyagolható, 31 kg, amit azért nem szívesen cipelnék fel egy lakásba, de szerencsére az aksija kivehető, így elég azt felvinni, ha tölteni szeretnétek.

A kis mérete ellenére elöl és hátul is kapott lengéscsillapítót, sőt még egy hátsó csomagtartót is rászereltek. A bringa ára a mostani akcióban mindössze 231 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben az árban már az áfa is benne van, a szállítás pedig ingyenes. A termék EU raktárból indul, pikk-pakk meg is érkezik.

hirdetés