hirdetés

Akciós termékek a TomTopról

Bluetooth nyomkövető és vezeték nélküli töltő az eheti ajánlatban

hír
Akciós termékek a TomTopról 1

Forrás: TomTop

Bagi
írta: Bagi
2024-05-09

Hétről hétre akciós termékekkel lep meg minket a TomTop. Az aktuális ajánlatukban két nagyon praktikus és igazán barátságos árú termék szerepel. Hoztunk nektek egy Apple Find My applikációval használható, nyomkövetőkből álló 4 darabos szettet és egy szintén Apple termékekre optimalizált vezeték nélküli töltőt. Az eszközzel egyidőben tölthetitek a telót, a fülest és az okosórát. Mindkét cikket költségmentesen szállítják.

KU XIU X55 vezeték nélküli töltő

Ezzel a vezeték nélküli töltővel egyidőben láthatjátok el szuflával az iPhone, az iWatch és az AirPods eszközöket, Apple rajongók számára szinte kötelező kiegészítő. 20 W-os adapterrel felszerelve körülbelül 2-3 óra alatt képes teljesen feltölteni a mobilokat. Az idegen tárgyakat felismeri, így nem gond, ha érintkezik más fém eszközzel, csak a telefonra vagy más Qi töltős eszközre reagál. A használata biztonságos, hiszen ellátták túlfeszültség, túlmelegedés és túláram elleni védelemmel. Összecsukható, könnyű és hordozható, simán elfér a táskátokban. Tökéletes otthoni vagy irodai használatra, de utazások alkalmával is praktikus. A telefontöltője 15 wattos, az órát és a fülest 5 wattal tölthetitek.

A TomTop kínálatában most mindössze 13 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért szerepel ez a sokoldalú kütyü. Nagyjából egy hónap alatt költségmentesen szállítják.

hirdetés