hirdetés

Akciós termékek a Cafagótól a szabadidő eltöltéséhez

Az YP530-352 nagy fényerejű projektor és egy etetőhajó a kínálatban

hír
Akciós termékek a Cafagótól a szabadidő eltöltéséhez 1

Forrás: Cafago

írta: Bagi
2024-03-14

A Cafago mai ajánlatában a hétvégi lazuláshoz találtok érdekes termékeket. Jó idő esetén választhatjátok az etetőhajót, amivel sokkal kényelmesebb lesz a horgászat. Ha esik, akkor sem kell csüggednetek, hiszen egy izgalmas filmmel bekuckózhattok a lakásba. Az YP530-352 projektorral bármikor mozizhattok, hiszen elég jó a fényereje, a használata pedig gyerekjáték az automatikus fókusznak és trapézkorrekciónak köszönhetően.

Etetőhajó

A nádas mögé vagy nagyobb távolságra nem annyira egyszerű eljuttatni a csalit, ebben nyújt segítséget az etetőhajó. Rendelkezik tárolórekeszekkel, amikbe be tudjátok tölteni a tápot, majd a tó egy adott részére lehet küldeni, és ott kiengedve az eledelt odacsábíthatjátok a halakat.

A Cafago most egy távirányítós modellt ajánlott a figyelmünkbe, aminek hatótávja 500 méter, a dupla motorok és propellerek segítségével könnyedén szeli a vizet, a maximális sebessége 250 m/perc. Van rajta elöl LED, hátul pedig két darab kék lámpa, így sötétben is jól látható. A vezeték nélküli vezérlés lehetővé teszi a csali messzire engedését. 2 kg etetőanyagot tud magával vinni, az akkumulátora 12 000 mAh, ha alacsony a töltés, a távirányító figyelmeztetést küld.

A Cafago német raktárából 27 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a szállítási költséggel együtt.

hirdetés