hirdetés

Akciós strapabíró okosóra hölgyeknek

A Kospet Tank S1 kiváló társ a sportolásban

hír
Akciós strapabíró okosóra hölgyeknek 1

Forrás: Kospet

írta: Bagi
2023-07-11

Egy okosóra olyan, mintha egy okostelefont a csuklónkon viselnénk. Hasznos lehet vezetésnél, edzésnél vagy olyan alkalmakkor, amikor a telefont nem akarjuk magunkkal vinni vagy elővenni a táskából. Ezért is nő tovább a viselhető kütyük népszerűsége, de a kínálat hatalmas, így nem egyszerű döntést hozni. Most a Kospet kifejezetten nők számára tervezett sportóráját ajánlom a figyelmetekbe, amit több színben is megszerezhettek harmincezer forint alatt.

70 előre beállított sportolási mód között válogathattok, megtaláljátok a legnépszerűbb mozgásformákat is, mint például a jóga, a kickbox és a kardió edzés. A továbbfejlesztett VP60 érzékelővel a hét minden napján, 24 órában figyeli a pulzusszámot és a vér oxigéntartalmát. Nemcsak riaszt, ha a pulzusszám eltér a normál tartománytól, hanem statisztikák és tanácsok is elérhetők. Csekkolhatjátok a KOSPET FIT alkalmazásban az alvásminőségeteket és az általános egészségi állapototokat, de még a terhesség és a menstruációs ciklus is nyomon követhető vele. 8-12 napig bírja egy töltéssel, készenléti állapotban 50 napig bírja az aksija, de 2 óra alatt teljesen feltölthető.

Kompakt kijelzőjének, vadonatúj felhasználói felületének és számos egyedi óralapjának hála, akár edzéshez, akár munkába járáshoz jó választás. A Kospet webáruházából most 27 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni 37 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). helyett. A promóció július 26-ig tart.

hirdetés