hirdetés

Akciós kütyük a távirányítós autótól a gimbalig

Hohem iSteady

hír
Akciós kütyük a távirányítós autótól a gimbalig 1
írta: Toobee
2019-05-10

Az akciós kütyükből sosem elég, ezért igyekeztünk ma tág határokon belül mozogni, így jöhetett össze a Hohem iSteady gimbal, egy távirányítós autó és egy kerékpár komputer is. Ez még nem minden, van más meglepetés is a tarsolyunkban. Azt biztosan mindenki tudja már, hogy sokszor Kínából olcsóbban megkapni az adott terméket mint itthon, a cikkben lesz olyan eszköz, aminél ez majdnem 40%.

A 480 grammos Hohem iSteady mellé kapunk egy táskát is, amiben biztonságban tudhatjuk az utazásaink során. Kedvező árával tűnik ki a konkurencia közül, a belépőmodell mindössze 22.000 Ft, ráadásul ingyenes a Duty Free Shipping, ez a Cafago áfamentes szállítási módja.

Redmi AirDots

A Xiaomi AirDots kialakításkor a remek ár-érték arányú termék megtervezése volt a cél, ezt csiszolták tovább a Pro modell megjelenésével.

A Redmi brand felfuttatása miatt szükség volt egy még olcsóbb eszközre, így született meg a Redmi AirDots, amit az L6024V kuponkóddal mindössze 7.500 Ft-ért vásárolható meg.

Ez most az egyik legjobb ár-érték arányú TWS fülhallgató a piacon. A Redmi egy Bluetooth 5.0 alapú TWS eszköz, természetesen sztereó kialakításban.

A tokja egyben egy bölcső is, amivel kétszer feltölthető, ráadásul 30 percnél többet nem vesz igénybe. 4-5 órás üzemidőt garantálnak, ami több mint elég, a tokban lévő teleppel együtt ezt 12-15 órára növelhetjük. Kifejezetten könnyű darabok, a beépített akkumulátorral együtt is csak 4,2 gramm fülenként.

A vezérlés egyedi, ugyanis érintésérzékeny, szóval nem gombot kell nyomogatni, így nem kell attól félni, hogy a fülünkbe passzírozzuk. Headsetként is funkcionál, azaz telefonálni is tudunk a Redmi AirDots-cal.

Akciós kütyük a távirányítós autótól a gimbalig 5

Koogeek ujjlenyomat-olvasós lakat

A Koogeek ujjlenyomat-olvasós lakat nem egyedi termék a piacon, de azért nem számít tucatnak, szerintem elég kevesen használnak ilyesmit. A működése mindössze annyiban tér el a hagyományos társaitól, hogy kulcs nélkül használható, hiszen úgy működik, mint a telefonok: meg kell érinti az olvasót, ezzel tudjuk oldani a lakatot.

Egy töltéssel nagyjából egy évig működik, úgyhogy sok gond nem lesz vele. A fél falu használhatja, ugyanis 50 ujjlenyomatot képes tárolni, ezeket a Koogeek Smart Home applikációján keresztül tudjátok módosítani.

Az LFL1 kuponkóddal 12.400 Ft-ba kerül, ami sajnos áfahatár feletti. Ha biztosra akartok menni, akkor 5.000 Ft a Duty Free Shipping.

Akciós kütyük a távirányítós autótól a gimbalig 6

WLtoys A959-B távirányítós autó

A WLtoys A959-B távirányítós autó nem a kisgyermekek kezébe való játékszer, ugyanis 70 km/h-ig gyorsítható, ráadásul mind a négy kereket hajtja. Ez persze kevés a terepezéshez, de úgy látom, hogy független kerékfelfüggesztést kapott, így már minden adott a komoly “melóhoz”.

Az 1.500 mAh-s akkumulátorral 8 percig működik a WLtoys A959-B, feltölteni pedig 2 óra alatt lehet. Érdemes hozzá tartalék telepet vásárolni, ha ez elfér benne, akkor kitolható vele az üzemidő, bár a csatlakozót át kell szerelni hozzá. Szállítással együtt 21.000 Ft-ért vásárolhatjátok meg. Mivel németországi raktárból küldik, a jövő héten már állatkodhattok vele, és áfát sem kell utána fizetni.

Akciós kütyük a távirányítós autótól a gimbalig 7

iGPSPORT iGS20E komputer

Az iGPSPORT iGS20E egy nagyon olcsó, ám az árához mérten okos eszköz. Mivel beépített akkumulátort kapott, nem kell az elemekkel bajlódni, ami szerintem az egyik legbosszantóbb dolog az olcsó eszközök esetén.

Az üzemidő 25 óra háttérvilágítás nélkül, tehát egy egész napos túrát biztosan le lehet nyomni vele. A másik óriási előnye, hogy beépített GPS is van benne, ami a 11.000 Ft-os árat figyelembe véve (itthon ~18.000 Ft) elég nyomós érv az óra megvétele mellett.

Ha ez nem lenne elég, akkor az utolsó lökést remélhetőleg a Strava szinkron adja, ugyanis feltölthetjük oda is az adatainkat. Az IPX6 védelem miatt az eső sem jelent gondot. A szokásos funkciók mellett a következőket tudja: automatikus háttérvilágítás, aktuális magasság és hőmérséklet.

hirdetés