hirdetés

Akciós cuccok a Cafago-tól

Vegyesválogatás

hír
Akciós cuccok a Cafago-tól 1
írta: hajas
2020-05-14

Elhoztam nektek néhány akciós terméket a Cafago kínálatából. A felsorolásban találtok gimbal kamerát, felmosót, webkamerát, TWS fülhallgatót és mennyezeti lámpát is. Mindegyik termék áfamentes szállítással érkezik hozzátok, így nem kell aggódnotok az extra költségek miatt.

Xiaomi Mijia Smart Deerma felmosó

Ha kevesebbet szeretnétek használni a felmosóvödröt és a hagyományos felmosót, akkor érdemes beruházni erre a modern megoldásra. A Xiaomi felmosójával és 3,5 dl vízzel akár 100 négyzetmétert is könnyedén fel tudtok mosni, míg egy sima felmosónál több liter vizet el kell használnotok. Ezt egyrészt nehezebb cipelni, másrészt sok vizet pocsékoltok így el. Maga a felmosó mindössze 750 grammot nyom. A víztartályon található pumpa 95 centiméter széles sávban tudja kiszórni maga elé a vizet, a 360 fokban forgó fej pedig minden sarokba képes eljutni. 7500 forintba kerül, és mivel német raktárból küldik, így pár nap alatt kiszállítják.

Webkamera beépített mikrofonnal

Sokan dolgoztok otthonról jelenleg, a meetingekhez viszont gyakran elengedhetetlen egy webkamera. Ez a termék Full HD felbontásban tud rögzíteni benneteket, a fókuszt pedig manuálisan tudjátok állítani. Beépített mikrofont is kapott, így a kollégák biztosan hallani fognak titeket. A praktikus csipesszel monitorra, tévére vagy szinte bárhova rögzíthetitek a kütyüt. 8100 forintot kérnek érte.

Xiaomi Haylou GT1 Pro

A Haylou GT1 Pro hozza a szokásos Xiaomi szintet. Nagyon jól szólnak a fülesek, melyek egy töltéssel 4 órán keresztül működnek, a bölcsővel ez a szám 26 órára tornázható fel. IPX5-ös vízállósági besorolást kapott a kütyü, így ha például sportolás közben izzadság vagy víz éri, nem esik bajuk. A fülhallgatók oldalán érintőgombok találhatóak (én ezt preferálom), szerintem sokkal kényelmesebb és praktikusabb megoldás, mint a nyomógombos. A bölcső elején található 4 LED fény a töltöttségi szintet mutatja. 14 600 forintot kérnek érte. Mivel német raktárból érkezik, így pár nap alatt kézbesítik a terméket, ráadásul nem terheli semmilyen extra költség.

Yeelight függőlámpa

A cikk végén pedig egy függőlámpát hoztam nektek, ami tökéletesen illik például az ebédlőasztal fölé. A 3 különálló lámpabúrát tetszés szerint különböző magasságban helyezhetitek el, hiszen mindegyik zsinór hossza egyenként állítható. A foglalatok E27 szabvány szerintiek, és javaslom, hogy LED villanykörtéket használjatok, hiszen ezek jóval kevesebbet fogyasztanak, mint a hagyományos társaik és egyáltalán nem kerülnek sokba. A Yeelight függőlámpa 14 100 forintba kerül, és ő ez is német raktárból érkezik hozzátok.

hirdetés