hirdetés

Akciós 3D nyomtatók a GearBerryn

Még tart a kuponos akció

hír
Akciós 3D nyomtatók a GearBerryn 1

Forrás: GearBerry

Bagi
írta: Bagi
2023-09-14

Nemrég már írtunk róla, hogy a GearBerryn egy csomó cuccot kuponnal akcióznak, de a promóció még mindig tart. Most néhány jóárasított 3D nyomtatót mutatunk be nektek. Keressétek fel az oldalukat, hiszen egyszerű a vásárlás, európai raktárból, extra költségek nélkül szállítanak, 30 napon belül cserélik a hibás termékeket, vagy 7 nap alatt visszatérítik a vételárat, ráadásul vásárlási segédlettel és széles választékkal állnak rendelkezésetekre.

Kingroon KP3S 3D nyomtató széria

A Kingroon KP3S egy relatíve kisméretű 3D nyomtató, amit azok fognak értékelni, akiknek nem sok hely áll a rendelkezésükre, hiszen a munkaterülete csak 180x180x180 mm-es, viszont még ez a terület is elég a legtöbb használati tárgy kinyomtatására. Gyakorlatból tudom, hogy nagyon sok esetben nem használják ki a tulajdonosok az ennél nagyobb területet sem, szóval éppenséggel itt lehet egy kicsit faragni a méreteken.

A tárgyasztal felső panelja mágneses és flexibilis, ami segíti az elkészült tárgyak leválasztását. A felfűtés extra gyorsan történik, 20 fokos hőmérséklet mellett 110 fokig 3 perc alatt megtörténik a folyamat. A filament anyaga lehet PLA/WOOD/TPU, illetve nemcsak szoftveresen, hanem egy 2,4 inch-es LCD kijelző segítségével is vezérelhető. Ez már egyébként a fejlesztett variáns, a korábbi modellekhez képest a jobb hűtést érdemes kiemelni. Ez leginkább ventilátorok cseréjét jelentette, és mivel tudjuk, hogy minden műszaki eszköz ellensége a hő, tehát ha ugyanazt tudja, csak alacsonyabb hőmérsékleten, abból nagy baj nem lehet.

Forrás: Kingroon

A Kingroon KP3S Pro és a KP3s Pro S1 modellek munkaterülete megnövelt, 200x200x200 mm-es, és a tárgyasztal egy rácsos üveglap. Észlelik a törött anyagot és Z-tengelyes csavarrúd rögzítővel rendelkeznek.

A lényeges eltérés a három modell között az anyag mozgatásának módja között van. Egy térbeli alakzatnak három irányban van kiterjedése, az X tengely a vízszintes irányú kiterjedést jelenti, az Y a mélység és a Z a magasság. A nyomtatás során az anyagot ezen tengelyek mentén kell mozgatni. Az X tengely mentén mozog jobbra balra, A Z tengely mentén mozog felfele, és az Y tengely annyit tesz, hogy ott maga a tárgyasztal mozog előre-hátra. Az alap KP3S modellt XY tengelyű kettős vezetősínnel látták el, a KP3S Prót XZ tengelyű kettős vezetősínnel, míg a KP3S Pro S1 XYZ tengelyű, hármas vezetősínt kapott.

A KP3S alapmodellt a GBKG13  kuponnal 49 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, a KP3S Prót pedig a GBKG34  kuponkóddal 60 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg a GearBerryről. Ha a legokosabb KP3S Pro S1 típust néztétek ki, használjátok a GBKG33  kupont, így 64 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). a vételára.

hirdetés