hirdetés

Akciócsokor

Sharp Aquos S2 és a többiek

hír
Akciócsokor 1
írta: Toobee
2019-04-18

A Sharp Aquos S2 a cég egyik legolcsóbb telefonja, ám ez nem riasszon el senkit, ugyanis támogatja a B20-as frekvenciasávot, 4 GB RAM-ot és egy 630-as Snapdragon processzort kapott, amit egy 5,5 colos kijelző egészít ki. Mindezért 38.000 Ft-ot kérnek, amiben már az áfamentes szállítás is benne van. Ehhez hasonló, kiváló akciókat mutatunk ma nektek.

Xiaomi Youpin Timerolls COB ADWQ0118 karóra

A Xiaomi órái okos és “buta” vonalon is kapósak szoktak lenni, szerintem a Timerolls COB-val sem lesz ez másként. Három színben érhető el, szerintem mindegyik nagyon vagány, erős a vágy, hogy beszerezzek egyet magamnak. Ráadásul most ajándék szíjat is adnak a gyári mellé. Citizen szerkezetre épül, az elem élettartama 3 év, úgyhogy sok odafigyelést nem igényel. Jó hír, hogy nem óriásoknak alkották, mivel átmérője mindössze 39 mm.

A 30 méterig vízálló Timerolls COB karórát akciós, 10.800 Ft-os áron vásárolhatjátok meg az L133PB kuponkóddal, szóval hozzá is áfahatár alatti összegért juthattok.

Sonoff Smart Wireless Switch

A Sonoff eszköze gyakorlatilag képes kiváltani az okosaljzatokat, helyből négyet, ugyanis ennyi kimenettel rendelkezik. Nem plug’n’play eszköz, tehát némi villanyszerelői affinitás nem árt hozzá, ha nem vagy biztos a dolgodban, akkor inkább vegyél egy egyszerű okosaljzatot.

10 ampert és 2200 wattot képes maximálisan leadni, ez a maximum négy csatorna esetén is, szóval a vízforralókkal, mikrókkal csak óvatosan, azonban kisfogyasztókat gond nélkül kezel. Az összes, ismertebb rendszerrel kompatibilis, legyen az Amazon Alexa, Google Home vagy az IFTTT.

2,4 GHz-es WiFi-n keresztül kommunikál, ez bizonyos szempontból talán jobb is, mint az 5 GHz-es, hiszen picit nagyobb a hatótávolsága, tehát nem muszáj a router mellé telepíteni. Kuponkód nélkül juthattok hozzá az utolsó 100 darabhoz, 5.500 Ft-os áron, szóval, ha szerettek bütykölni, akkor jó alternatívája lehet az okosaljzatoknak.

Xiaomi Mijia 1080p kamera

Az elődmodellből nálam használatban van egy, tökéletesen működik, több mint egy éve. Elérhető bárhonnan, és ha nem létkérdés, hogy forgatható legyen a feje, akkor olcsón juthattok hozzá a fix verzióhoz.

Nagy előnye a Xiaomi kameráknak a cloud szolgáltatás, amit előfizetés nélkül is biztosítanak a felhasználóknak, igaz korlátozott módon, szóval csak a beállított riasztási időszakban ment pár másodpercnyi anyagot. Ehhez aztán már senki sem fér hozzá, csak a tulajdonos az applikáción keresztül, szóval hiába húzzák ki a kamerát, és viszik el a memóriakártyát belőle.

Támogatja a kétoldali kommunikációt, tehát babamonitornak is ideális választás, hiszen hallhatjátok egymás hangját. Akciós, 8.500 Ft-os áron juthattok hozzá, ez szintén áfahatár alatti, nem kell aggódnia a többletköltségek miatt.

Sharp Aquos S2 okostelefon

A Sharp Aquos S2 egy olyan telefon, amibe nem tudok belekötni, ha azt nézem, hogy 38.000 Ft-ért mit kínál a gyártó. 4 GB RAM, 64 GB ROM mellet sem vetették el a bővítés lehetőségét, maximum 256 GB-os memóriakártyával tehetitek ezt meg, szóval érdemes mellé a fenti Kodakot megvenni.

A Sharp Aquos S2 Snapdragon processzort használ, méghozzá a 630-as verziószámon futót. Ez a gyakorlatban annyit tesz, hogy a belépőszinthez nagyon közeli árkategóriáért cserébe élvezhetjük a használható sebességű telefon minden előnyét. Ez az a rendszerteljesítmény, amit már bátran meg lehet venni, nem találkozni bántó lassúsággal.

A kijelző mérete ideális, 5,5 colos, a Sharpnak nagy tapasztalata van ebben a szektorban, ugyanis másoknak is beszállít, így a saját mobiljukba sem került rossz panel, a felbontása 1080×2040 pixel. Hátul dupla kamera, elöl pedig egy szimpla található, ami kért egy kis helyet a kijelzőből, így jött létre a küklopsz, amiért Sharp Aquos S2 névre kereszteltek. Fontos kiemelni, hogy NFC-s mobil, tehát alkalmas a mobilfizetésre, természetesen GPS-es, és az is örömhír, hogy az 5.0-s Bluetooth szabványt használja, illetve a WiFi ismeri az 5 GHz-es csatornákat.

A Sharp Aquos S2-höz most remek áron juthattok hozzá, ugyanis a 38.000 Ft-ban benne van a Duty Free Shipping szállítási mód is, azaz ha megvámolják a készüléket, akkor a support visszaadja a különbözetet.

hirdetés