hirdetés

Akcióban a két új Imilab okosóra

Most a hölgyeknek is kedvezett a gyártó

hír
Akcióban a két új Imilab okosóra 1
írta: Atika
2021-10-11

Az Imilabet főleg a biztonsági kameráikról ismerjük, de láttunk már tőlük robotporszívót és egy okosórát is. Utóbbi kategóriát most kettő új taggal bővítette a gyártó, ugyanis megjelentek a W11 és a W12 névre keresztelt óráik. Előbbi azért is érdekes, mert kimondottan hölgyeknek tervezték, ugyanis képes követni a női ciklust is. Az új termékekhez kuponokat is kaptunk, így 15 000 forint környéki áron lehet őket megrendelni.

Természetesen nem maradt ki az értesítés kijelzés sem, emellett pedig az Imilab új okosóráján beállíthatunk ébresztőt, használhatjuk időzítőnek vagy stoppernek, de akár arról is szólhat, ha túl sokáig üldögélünk egyhuzamban. Most az Imilab W12 mellé kérhetünk ajándékba az alap fekete mellé egy piros vagy egy sötétkék óraszíjat is, az ára pedig így is csak 16 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ha felhasználjuk az IMILABWW12 kuponkódot. Az ár már tartalmazza a szállítási költséget és az áfát is.

Imilab W11

A W11 az Imilab hölgyeknek készített okosórája. Ez már első ránézésre is látszik, hiszen egy „rózsa arany” színű, alumínium óratestet kapott, egy hozzáillő szíjjal. A filigrán kiegészítő egy 1,09 colos kijelzőt kapott, ami miatt jóval kisebb, mint a W12, ráadásul a felbontás is 240×240 pixelre csökkent. A méretek miatt az akkumulátor is csak 180 mAh-s, de a gyártó szerint így is kibír 15 napot egy töltéssel.

A W11 a W12 szinte minden funkciójával rendelkezik, így képes pulzust, véroxigén szintet mérni és alvást monitorozni is. Megmaradt az IP68-as védettség is, így nem kell félteni a víztől, nyugodtan lehet benne zuhanyozni is. Jó okosórához méltón az értesítéseket is kijelzi, ezért biztosan nem maradunk le a fontosabb eseményekről, de még a telefonunkon lejátszott zenéket is vezérelhetjük róla. 9 különböző sportot tud megkülönböztetni, így edzés alatt is használhatjuk, hogy rögzítse az adatainkat.

Azonban a W11 legfontosabb funkciója az intelligens menstruációs ciklus előrejelzés, amivel a hölgyek könnyebben nyomon követhetik a piros betűs napokat, de az ovuláció napját is meg tudja mondani. Az Imilab W11-et az IMILABWW11 kuponnal és az extra 4 dolláros store kuponnal most 14 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjuk meg, francia raktárból.

hirdetés