hirdetés

Akár ingyen Windows 10 az újévi vásáron

GoDeal24 ajánlatok

hír
Akár ingyen Windows 10 az újévi vásáron 1
írta: Atika
2020-12-29

Lassan átlépünk 2021-be és magunk mögött hagyjuk ezt a rengeteg nehézséggel teletűzdelt évet. Már biztosan tele vagy szilveszteri tervekkel, azon gondolkodsz, hogy mit is fogsz csinálni az esztendő utolsó napján, de érdemes megállni egy pillanatra, és megnézni a GoDeal24 Boldog Új Évet Vásárát.

Féláras ajánlatok: 50% kedvezmény a BF50 kuponkóddal

További ajánlatok: A legjobb választás munkához és tanuláshoz, 55% kedvezmény a BF55 kóddal

Továbbiak >>

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot a webshoppal vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre, ha bármilyen kérdésed van és a GoDeal24 ügyfélszolgálata készséggel válaszol.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a GoDeal24-től függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a GoDeal24 oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a GoDeal24 és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a GoDeal24 oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés