hirdetés

Akár ingyen is Windows 10-hez juthatsz

KeysOff 11-11 Mega Vásár

hír
Akár ingyen is Windows 10-hez juthatsz 1
írta: Atika
2020-11-10

Az év ezen része a legnagyobb leárazásokról szól, ugyanis közeledik november 11 – vagyis a szinglik napja –, utána pedig szinte máris jön a Black Friday. A KeysOff.com 11-11 Mega Vására viszont máris elindult és az idei legjobb ajánlatokat hozták el neked. Ne maradj le az év leghatalmasabb akcióiról, vásárold meg most a legújabb Microsoft szoftvereket, a legjobb áron.

45% kedvezmény Windows 10-re

Csak Windows 10-re van szükséged? A KeysOff rád is gondolt, ugyanis 45%-kal olcsóbban juthatsz hozzá a piac legkelendőbb operációs rendszeréhez a 11-11 Mega Vásár alkalmából, csak használd fel a BM45 kuponkódot a termék kosárba helyezése után.

-55% minden egyéb Microsoft szoftverre

A 11-11 Mega Vásáron minden egyéb Microsoft termék kevesebb, mint féláron kapható. Az 55%-os kedvezmény minden eddig fel nem sorolt szoftverre érvényes, csak használd a BM55 kuponkódot. Tedd az életedet és a munkádat is egyszerűbbé és hatékonyabbá a Microsoft legjobb szoftvereivel.

A fentebb említett összes ajánlat kizárólag a 11-11 Mega Vásár időtartama alatt és a készlet erejéig elérhető. Ha szeretnél Microsoft szoftvert vásárolni, akkor érdemes minél hamarabb lecsapni a jelenlegi ajánlatokra.

A KeysOff.com-ról

A KeysOff.com piacvezető szoftver és játékwebshop. Az egész világon vannak vásárlóik. A 24/7-es ügyfélszolgálatuk fenntartása mellett folyamatosan remek ajánlatokat biztosítanak minden általuk árusított szoftver kulcsra. Ha a KeysOff.com-on vásárolsz, biztos lehetsz benne, hogy egy megbízható boltot választottál, ahol csak eredeti szoftvert kaphatsz.

Kérdésed van? Segítségre van szükséged?

Vedd fel a kapcsolatot velük vásárlás előtt vagy akár utána is. Csak írj egy emailt a [email protected] email címre vagy használd a weboldalukon elérhető élő chatet, ha bármilyen kérdésed van és a KeysOff ügyfélszolgálata készséggel válaszol neked.

Disclaimer: Cikkünk szponzorált tartalom, amelynek célja csupán az információ, hír átadása. Oldalunk a KeysOfftól függetlenül működik, és semmilyen tekintetben nem vállalunk felelősséget a KeysOff oldal ajánlataiért, illetőleg az ott bonyolított vásárlásokért. Cikkünk nem foglal állást az abban a vitatott kérdésben sem, hogy az érintett Microsoft-licencek árusítása a KeysOff és az ahhoz hasonló oldalakon ütközik-e jogszabályba. Erre figyelemmel a KeysOff oldalon történt minden vásárlás a vásárló kizárólagos felelőssége.

hirdetés