hirdetés

Ajándéktippek, posta para nélkül

Termékek európai raktárakból

hír
Ajándéktippek, posta para nélkül 1
írta: Rolla
2019-12-03

Lassan belecsúszunk abba az időszakba, ahol már necces Kínából rendelni, ha azt szeretnétek, hogy karácsonyra ideérjenek a termékek. Ilyenkor tökéletes alternatívát nyújtanak az európai raktárak, ahonnan akár egy hét alatt megérkezhet a kívánt kütyü. Ha fontos, hogy december 24-ig kézhez kapjátok a megrendeléseteket, akkor a Geekbuying EU raktárait könyvjelzőzzétek be a következő hetekre. Az árak sokszor megegyeznek a Kínából érkező cuccokéval, de olyan is van, hogy egy picit drágább. Nem hiába, a gyorsaságot meg kell fizetni.

A két fülest külön-külön is használhatjátok, így például biciklizésnél vagy rollerezésnél nem kell bedugnotok mind a két fületeket, és mivel érintésre érzékeny a dugók oldala, így anélkül vezérelhetitek, hogy meg kellene keresnetek a fizikai gombokat. 7700 forintba kerül a 3ROITXJ6 kuponkóddal, ami egy teljesen normális ár ezeknél a füleseknél, főleg, hogy a tesztünk idején még 9000 Ft-ért kellették magukat, és már az sem volt rossz ár, de így már az olcsónál is olcsóbban vihetitek őket haza.

Kugoo S1 elektromos roller

A lehető legnagyobb spórolás érdekében érdemes télen megvenni a fürdőruhát és nyáron a téli kabátot, hiszen a szezonális termékeket ilyenkor szórják ki a boltokból. A Kugoo S1-et konkrétan kettesével dobálják ki a raktáról, így most 157 000 forintért rögtön kettőt kaptok. Az egyik legstabilabb és tanulást nem igénylő eszköz a roller, hiszen gyerekkorában legalább egyszer mindenki állt már rajta.

Ezek a verziók azért már túlmutatnak a játék szinten, hiszen 20-25 km-t tesznek meg egy töltéssel, 350 wattos motorjuknak köszönhetően pedig akár 30 km/h-s sebességre is felgyorsulhattok. A méretet sem bandázó óvodásokra találták ki, akár egy 120 kg-os személyt is képes elvinni a hátán, ami elég király. Könnyű és összecsukható, így bevásárláshoz, nagymama meglátogatásához vagy munkába járáshoz is tökéletes választás.

Akár lépcsőn is könnyű felvinni, a csomagtartóba is befér, akkumulátora pedig 4 óra alatt feltölthető maximumra. Tudását tekintve sok mindenben túlszárnyalja a Ninebot Segway ES1-et, de árban nem. 78 500 forintba kerül darabja – külön-külön is megvehetitek őket -, ráadásul ingyenes szállítással érkezik pár nap alatt Lengyelországból, így gyorsan és vámmentesen kapjátok kézhez az új rollereteket. Ha pedig a műszaki adatok helyett az érdekel benneteket, hogy hogyan szuperál a gyakorlatban, akkor nézzétek meg a tesztünket.

Xiaomi Fimi X8 SE drón

Ha a szabadtéren tartózkodás nem merül ki nálatok a munkába járásban, vagy szép helyre mentek nyaralni, érdemes beszereznetek egy drónt. Sokkal mozgalmasabban rögzíthetitek az eseményeket, így talán még az otthon maradt rokonok is találnak egy kis izgalmat a felvételben, amikor kéretlenül megmutatjátok nekik. Emellett ha sportoltok vagy sokat kirándultok, király felvételeket lőhettek.

A Xiaomi Fimi X8 SE-t teszteltük, így nem részletezném itt tovább a képességeit, de olvassátok el mindenképpen, ha drón vásárlásán gondolkodtok. A 3Z8VTPNJ kóddal 150 000 forintba kerül, ami elsőre soknak hangzik, de ha összevetitek a hasonló tudású eszközökkel – mint például a DJI termékei -, akkor hamar kiderül, hogy bőven megéri a Fimit megvenni, ráadásul Spanyolországból érkezik, így nem is kell sokat várnotok rá.

Snoppa Atom gimbal

A Snoppa Atom az egyik legmegbízhatóbb és legjobb gimbal, ami valaha nálunk járt, és bár Kínából érkezik, de jó ára miatt nem maradhatott le a lista végéről. A tökéletes, stabil videofelvétel már nem csak a profik kiváltsága, ráadásul nem kell ehhez drága fényképezőgépet és méteres állványt sem a zsebetekben hordanotok. Ehelyett találták ki a stabilizátort, amit a telefonotokkal együtt használhattok, hiszen a mobilotok mindig kéznél van, a képstabilizátor pedig méretéből adódóan simán elfér akár a zsebetekben is, hiszen ez egy „pocket” gimbal.

Klasszisokkal javítja az élményt akkor is, ha a célotok nem a YouTube-ra posztolás, csak szimplán a nyaralós vagy hétvégi kirándulós felvételeiteket szeretnétek élvezhetőbb módon rögzíteni. 38 000 forintba kerül, és a sokat emlegetett EU Priority Line szállítási móddal áfát és vámot sem kell fizetnetek a termék után.

hirdetés