hirdetés

Ajándék vászon jár a Wanbo Mozart 1 Pro projektorhoz

Nemcsak a vetítő neve, de az ára is pro

hír
Ajándék vászon jár a Wanbo Mozart 1 Pro projektorhoz 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-10-04

A Wanbo Mozart 1 Próval kényelmes az élet, ugyanis szinte mindent megcsinál automatán, ami szükséges. Ilyen például a fókuszállítás, amit pillanatok alatt elvégez – ezt nem csak az adatlapja alapján mondjuk, ugyanis már teszteltük ezt a kivetítőt, így bátran ajánljuk. A Geekbuyingon remekül kuponozható, mindösszesen 116 000 Ft-ot kérnek érte.

A Widevine L1 az, ami miatt magasan jobb ez a projektor, mint az elődjei, hisz a lehető legjobb felbontásban és hanggal játszik le minden videót a streaming platformokon. Portokban sem szűkölködhet, kapott egy HDMI, egy USB-A, egy DC és egy jack csatlakozót is, de ha a vezeték nélküli kapcsolatot preferálod, akkor kihasználhatod a WiFi és Bluetooth adta lehetőségeket is.

Használd a 95DJJRR035  kuponkódot és vásárold meg csak 116 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért a Wanbo Mozart 1 Pro projektort ajándék vetítővászonnal és ingyenes szállítással.

hirdetés