hirdetés

AIRAJ ágvágó fűrészek piszkosul olcsón az Aliról

Kertbarátok figyelmébe

hír
AIRAJ ágvágó fűrészek piszkosul olcsón az Aliról 1

Forrás: Aliexpress, AIRAJ TOOL Store

írta: SonkaMod
2024-03-12

Egy jó kézifűrész állandó kelléke a kerti szerszámarzenálnak, mert sokféle munkára jól használható. Az ágak metszésére sokszor a legideálisabb eszköz, hiszen kis volumennél a motoros fűrészt kár előpakolni, egész egyszerűen hatásosabb a manuális. Az Aliexpressen találtam egy jó tippet fűrészre, az AIRAJ ágvágóit most extrém kedvező áron lehet rendelni, többesével pedig tényleg szemtelenül olcsó. Többféle méret is kapható belőle, de az összes összecsukható, ami szerintem egy nagyon jó tulajdonság.

At AIRAJ eszközei összecsukható fűrészek, ami azért jó, mert így a tárolásuk nem balesetveszélyes, illetve a mérete is feleakkora lesz, tehát zsebre is vághatjuk, amíg a kert egyik végéből a másikba elbattyogunk. Négyféle méretben elérhető, van belőle 22 centiméteres pengéjű, amivel azért már bőven lehet dolgozni, még akkor is, ha ez elég kicsinek számít ebben a műfajban. A többi mind nagyobb, de a legeslegnagyobb 30 cm-es vágólappal rendelkeznik.

SK-9 szénacélból készült, ami keményre edzhető, de a szívóssága sem rossz, ha nem csak a keménységre mennek rá.

Az ára nagyon nincs elszállva, ezért érdemes egy próbát tenni vele. Aliexpressen az ingyenes szállítás csak akkor ér rá, ha eléri a rendelés összege a 10 dollárt, így érdemes akár többet is venni belőle. Aliexpressen 42% coin kedvezmény él rá, amit leginkább az asztali böngészőben lehet látni, telefonon sokszor nem ekkora kedvezményt mutat. A szállítási költség nélküli árak a különböző méretben így alakulnak:

(1412) 23,3 cm vágólap, 20,5 cm nyél: 1300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
(1426) 27 cm vágólap, 22 cm nyél: 1500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
(1421) 22 cm vágólap, 27 cm nyél: 1050 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
(1452) 25 cm vágólap, 30,5 cm nyél: 1150 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
(1453) 30 cm vágólap, 35 cm nyél: 1250 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

hirdetés