hirdetés

After a kedvencekkel

Hubsan Zino Pro drón, Mifo O5 TWS füles, Redmi Note 8

hír
After a kedvencekkel 1
írta: Rolla
2019-11-12

A 11.11 utolsó szakaszában járunk, de ne csüggedjetek, hiszen nemsokára jön a Black Friday. Persze addig is van mit nézni, hiszen vannak olyan akciók és kuponok, amik még napokig kitartanak ilyenkor. Ezek közül mutatom a kedvenceket, itt van többek között a Hubsan Zino Pro drón és a jelenlegi aduász, a Redmi Note 8 okostelefon is.

Kameráit tekintve négy is került a hátlapra, amiből a főegység 48 Megapixeles. Azt, hogy milyen képet és videót készít, hagyom, hogy ti döntsétek el. Egy biztos, 55 000 forintért most bőven ez a legjobb ajánlat a piacon.

Mifo O5 Bluetooth-os fülhallgató

A Mifo O5 TWS fülhallgatót leginkább a rendszeresen sportolók fogják értékelni, hiszen mozgás közben is stabilan a helyén marad, továbbá az izzadságnak is ellenáll. Természetesen ez nem zárja ki az átlagfelhasználókat sem, hiszen nem áll meg ennyiben a kütyü tehetsége. Bluetooth 5.0-s kapcsolattal kommunikál a telefonotokkal,  minden hangfrekvencián tisztán szól, és a legdurvább, hogy 7 órán keresztül zenél egy töltéssel, amit a bölcsőjével 100 (!) órányi üzemidőre tolhattok ki.

Itt már azért sejthető, hogy ez nem a 20 dolláros kategória, 18 000 forintba kerül a 405SEXIE kuponnal, ami majd’ egy tizessel olcsóbb júniusi árához képest, ráadásul EU raktárból érkezik. És hogy honnan szedtem az üzemidőt és a hangzás minőségét? A Mifo O5 járt nálunk idén nyáron, így ha további adatokra is szükségetek van vásárlás előtt, olvassátok el a tesztünket.

Hubsan Zino Pro drón

Borsod megyei családi ház áráért is lehet drónt venni, de a Kínából rendelésnek pont nem ez a lényege, ezért nézzük meg inkább a Hubsan Zino Pro-t, ami  olcsó drónok közt is gazdaságosnak számít. A DJI és a Xiaomi ellenfeleként aposztrofált drón sima verziójáról nemrég láthattátok nálunk a tesztet, így elsősorban az a kérdés, hogy miben is tud többet a pimpelt változat.

A Zino tesztjekor már kiderült, hogy a gyártó nagyon okosan ott csípett le a költségvetésből a jó ár érdekében, ahol nem fáj annyira – anyaghasználat, a távirányító és a töltő minősége -, viszon telerakták sok olyan funkcióval, ami áldás ebben az árkategóriában. Ilyen például az automatikus fel- és leszállás, a követés, az útvonalrepülés, illetve jelvesztés vagy alacsony feszültség esetén visszatér a kiindulópontra. Ezek mellett még a felvételek minőségére sem lehet panasz, az applikáción pedig érezhető, hogy sok energiát feccöltek bele a tervezők. A Pro verzióban a legnagyobb eltérés a hatótávnál keresendő, hiszen a gyártó szerint ezzel már 4 kilométerre is elrepülhettek.

A másik változást természetesen az áránál kell keresni, 118 000 forintba kerül a Hubsan Zino Pro, bár minden valószínűség szerint a cég azóta már dolgozott az anyaghasználaton is, nem csak a hatótávon, illetve jár hozzá hordtáska is, ami fontos ahhoz, hogy sokáig sérülésmentes maradjon az eszköz.

Tronsmart T6 Bluetooth-os hangszóró

Minden valószínűség szerint találkoztatok már a Tronsmart hangszórókkal az oldalunkon, és nem véletlen a márka népszerűsége. A kínai JBL-ként emlegetett brand rászolgált a minőségével és a megbízhatóságával erre a címre, és a T6 sem lóg ki a sorból. Hangzásban veri a mezőnyt, kibír 15 órát egy töltéssel és vízálló, így tökéletes oda, ahova tervezték: bulikra. Nem fog cserben hagyni titeket félúton és nem kell félteni az első kilöttyenő korty bortól sem. A tesztünkben ráadásul egy-két zeneötletet is találtok, hogy mi az, ami igazán jól szól rajta. 12 400 forintért a legjobb választás, és mivel EU raktárból jön, ezért nem is kell rá sokat várnotok. Ha pedig rásszánnátok még pár ezer forintot, akkor a nagyobb testvért, a T6 Plus-t is megtaláljátok.

hirdetés