hirdetés

A Xiaomi termoszokban meleg marad a tea

Mijia és Viomi termoszok 5000 Ft alatt

hír
A Xiaomi termoszokban meleg marad a tea 1
írta: SonkaMod
2021-11-04

Bögrényi melegséget cipelhetünk magunkkal nap mint nap, ha beszerzünk valamilyen termoszt. Sokan azt gondolják, hogy ez már egy olyan alapkellék, amihez nagyon olcsón juthatunk hozzá, pedig ez azért nem teljesen igaz. A hazai kínálat tele van noname termékekkel, amik bár tényleg nem drágák, sokszor elég rosszak. Az 5000 forint alatti kategóriát jobb elfelejteni, viszont Kínában a Xiaomi és egyéb almárkái remek termoszokat készítenek, és egészen alacsony áron is meg lehet őket vásárolni. Most ajánlunk két olyan termoszt, amikkel nem lehet melléfogni.

Viomi 300 ml-es termosz

Ez a termosz egy fokkal már komolyabb, mint az alap Xiaomi cucc, mert ez a forrásban lévő folyadékot 24 óra után is még 60 fokon tartja, ha a kinti hőmérséklet 20 fok. A kapacitása viszont csak 300 ml, de ez adja a kompakt méretét is, mert mindössze 6 centi az átmérője, és 20,6 centiméter magas. A teteje egy kézzel felnyitható, de van rajta biztonsági retesz, ami megakadályozza, hogy véletlen felnyíljon.

A Viomi termosza szofisztikáltabb, mint az alap Xiaomi, de nem sokkal drágább nála. A BGTYOF349 kuponkódot felhasználva csak 4400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ingyen jár hozzá a szállítás is. Kétféle színben elérhető, tudjuk feketében és fehérben is rendelni.

hirdetés