hirdetés

A Xiaomi telefonokon túl…#3

Nem csak mobilt gyártanak

hír
A Xiaomi telefonokon túl…#3 1
írta: hajas
2020-04-09

Ha meghalljuk azt a szót, hogy Xiaomi, akkor egyből egy telefon vagy robotporszívó jut az eszünkbe. Pedig a kínai gyártó rengeteg mindent gyárt, sőt alig van olyan termékkategória, amiben nem találnánk tőlük alternatívát. Összeszedtem nektek pár, talán kevésbé ismert, viszont annál jobb cuccot a Xiaomitól, biztos lesznek meglepetések!

Xiaomi Moestar Rocket kutyaitató

Kutyasétáltatás közben bizony előfordul, hogy kedvencetek megszomjazik, és nincs a közelben kút vagy csap. Ezzel a praktikus kutyaitatóval nemcsak vizet tudtok magatokkal vinni, hanem kialakítása miatt meg is tudjátok itatni Buksit. A 230 ml-es tárolóból csak gombnyomásra jön víz, így nem kell aggódnotok, hogy séta közben kilötykölitek az egészet. 3800 forintért lehet a tiétek.

 

Xiaomi Duka lézeres távolságmérő

A távolságmérő járt már nálunk, igaz, más néven, itt olvashattok róla részletesen. Az alumínium házba burkolt Duka távolságmérőnek köszönhetően elfelejthetitek a mérőszalagokat! Akár 40 méterig működik, és mindössze 2 mm-es hibahatárral dolgozik. A távolságmérés mellett akár szögmérőként is használhatjátok. USB kábellel tudjátok tölteni, és egy töltéssel akár 3500 mérést tudtok elvégezni. 6300 forintért zsebelhetitek be.

 

Ha még több Xiaomi termékre vagytok kíváncsiak, akkor kattintsatok fent a Xiaomi címkére, vagy klikkeljetek ide.

hirdetés