hirdetés

A Xiaomi legújabb aktivitásmérője a TomTopon a legolcsóbb

TWS fülest is találtok nagyon olcsón az oldalon

hír
A Xiaomi legújabb aktivitásmérője a TomTopon a legolcsóbb 1

Forrás: Tomtop.com

írta: Norbi
2022-07-18

Mint arról már korábban is beszámoltunk, szép csendben megjelent a Xiaomi Mi Band 7 Pro változata is, szakítva ezzel az eddigi hagyományokkal, hiszen korábban a széria egyetlen modelljéből sem készült Pro változat. Ennek ellenére az ötlet nagyon dicséretes, mert picivel több pénzért egy nagyobb, jobban használható aktivitásmérőt kaptok, ami már képes önálló pozícionálásra is a beépített GPS vevő segítségével. Emellett találtunk egy másik klassz ajánlatot is, a QCY T5-ös fülesét 7100 forintért tudjátok berendelni.

A Xiaomi Mi Band 7 Prót az összes általunk ismert kínai webshop közül most a TomTopon tudjátok a legolcsóbban megrendelni, az ára szállítással és áfával együtt mindössze 29 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)..

QCY T5

A QCY T5 a gyártó egyik legolcsóbb TWS fülhallgatója, kialakításra az agybadugós fajta. A készülék Bluetooth 5.0-val kommunikál a mobileszközötökkel, ami gyors kapcsolódást és alacsony késleltetést jelent, tehát gaming felhasználásra is alkalmassá teszi a fülest. Sportolásra alkalmas, mivel az IPX4-es minősítésének köszönhetően ellenáll a verejtéknek, de még az esőnek is. Egy töltéssel 5 óra zenehallgatást ígér a gyártó, a bölcső pedig további 20 órányi szuflát tárol magában. Érintéssel vezérelhető, a készülék oldalát nyomkodva válthattok a zeneszámok között, fel tudjátok venni a hívást vagy el is tudjátok utasítani azt.

A QCY T5-öt most kedvező áron tudjátok megrendelni a TomTopon, az ára 7100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., ebben pedig már benne van a szállítás és az áfa is, más költségetek nem lesz a rendeléssel kapcsolatban.

hirdetés