hirdetés

A Xiaomi 13T, a fékezett habzású csúcsmodell

Eggyel a top alatt, jóval olcsóbban

hír
A Xiaomi 13T, a fékezett habzású csúcsmodell 1

Forrás: Gshopper

Don Kartács
írta: Don Kartács
2024-06-24

A Xiaomi okostelefonok a pár éve bevezetett „új” áfatörvény óta szinte soha nem kaphatók olcsóbban Kínából mint itthonról, de most megdőlni látszik ez a szabály a Gshopper jóvoltából A telefonból kétféle variánst is leáraztak, a 8/256 GB-os sem rossz, de az igazi ínyencfalat a felsőkategóriás készülékek között a 12/256 GB-os. A Xiaomi 13T-t ingyenes szállítással, extra költségek nélkül, a GPAFFONLY13T  kuponnal 161 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet hazavinni.

Az 50 MP-es főkamera 24 mm-es gyújtótávolságú, f/1.9 rekesszel, az ultraszéles látószögű kamera pedig 12 MP-es és 2,2 mm gyújtótávolságú, f/2.2 rekesznyílással. Ha portrézni támad kedvetek, használjátok a telefotó kamerát, ami 50 MP-es és 50 mm gyújtótávolságú, ugyancsak f/1.9 rekesznyílással, csodás bokeh effektusra képes. Leica lencséket kaptak ezek a szenzorok, szóval biztosan nem fogtok csalódni. Természetesen még egy 20 MP-es frontkamerát is kapott. Módosíthatjátok a  színárnyalatot és a tónust, de egy halom szűrőt is találtok a kamera applikációban. A Xiaomi Pro Focus rendszerével gyerekjáték lesz gyönyörű fotókat készíteni.

Kétféle verzióban kínálják a Gshopperen, mindkettőre a GPAFFONLY13T  kupont kell alkalmaznotok:

  • Xiaomi 13T, 8/256 GB140 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • Xiaomi 13T, 12/256 GB –  161 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

A szállítás ingyenes, a többletköltségeket a webshop állja.

 

hirdetés