hirdetés

A Xiaomi 12X is jóval olcsóbban kapható, mint itthon

A Gshopper egyre több jó árú telefonnal kedveskedik

hír
A Xiaomi 12X is jóval olcsóbban kapható, mint itthon 1

Forrás: Gshopper

írta: Atika
2024-04-12

A Xiaomi telefonokat általában itthon éri meg megvenni, mert a kínaiak ritkán tudnak olyan ajánlattal előállni, ami miatt megéri tőlük vásárolni. A Gshopper azonban mostanában sok jó kedvezménnyel áll elő ezekre a készülékekre, most például a Xiaomi 12X kerül jóval kevesebbe, mint a hazai webshopokban. A 2 éves telefon a 12-es széria legolcsóbb darabja volt, de továbbra is egy teljesen jól használható eszköz. Kínából a legolcsóbb hazai ajánlatnál is közel 50 000 forinttal olcsóbban kapjátok meg a 12X-et, ehhez pedig csak egy kupont kell felhasználnotok.

Az akkumulátor 4500 mAh-s Li-Po aksi, amit 67 wattal tölthettek vezetékes módon, ehhez adják is a megfelelő töltőt a dobozban, de vezeték nélkül nem tölthető a 12X. A Type-C csatlakozón kívül nincs rajta más port, vezeték nélkül viszont 5G-n, WiFi 6-on, BT 5.1-en és az infraporton keresztül is csatlakozhat a külvilághoz, de természetesen van GPS is, sajnos arról viszont nem írnak, hogy ebben a modellben van-e NFC.

A Xiaomi 12X Harman Kardon hangszórókat is kapott, ami Dolby Atmos támogatással is rendelkezik, habár ekkora méretben nehéz már újat mutatni. Mindezen finomságok ellenére Gshopperen a gshopperxiaomi12x  kuponnal mindössze 105 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kell fizetnetek. Az egyetlen buktató, hogy csak lila színben elérhető a készülék, de Aliexpressen bőven találtok rá tokokat, amik könnyedén elrejtik a színét, ha éppen emiatt nem vennétek meg. Az árban már benne van az ÁFA és a szállítás is ingyenes, extra költségektől pedig nem kell tartani.

hirdetés