hirdetés

A Welocknál is elindult a Black Friday

Szuper okoszárak fantasztikus áron

hír
A Welocknál is elindult a Black Friday 1

Forrás: Welock

írta: Bagi
2023-11-23

A Welock okoszár gyártó is elindította már a Black Friday akciózást. Keressétek fel a promóció oldalát, ahonnan akár 57 euró kedvezménnyel vásárolhattok, ha használjátok a termékekhez kapcsolódó kuponkódot. Itt megtaláljátok az elérhető megoldásokat, amikhez részletes termékleírást is mellékelnek. Európai raktárból szállítanak, és a zárakra 2 év garanciát vállalnak.

A zárhoz a BF30  kupont tudjátok használni, így 50 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, európai kiszállítással.

Welock PCB41, számzárral

A termék szinte bármelyik európai standard ajtóba beszerelhető fúrás nélkül, aminek a vastagsága 50 és 100 milliméter között van, az installálás nagyjából 10 percet vesz igénybe. Nyitásra többféle lehetőségetek kínálkozik, a zárat az előre beállított számkóddal, RFID kártyával, vagy mobiltelefonos alkalmazással is fel tudjátok oldani.

Legfeljebb 10 jelszócsoportot tárol (ebből 3 rendszergazda funkcióval), és 20 kártya párosítható hozzá. Mint admin, kreálhattok egyszer használatos jelszót is a vendégeitek részére. A zár 3 darab AAA elemmel működik, a cég által megadott adatok alapján napi 10 nyitással-zárással számolva 1 évig üzemel egy garnitúrával, ha pedig a töltöttség 20 százalék alá esik, arról értesítést küld a készülék. Az ujjlenyomatolvasós tesójához hasonlóan ez is IP65 vízálló.

A BF30  kuponnal 39 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg 2 éves garanciával, európai kiszállítással.

hirdetés