hirdetés

A Welock is akciózza a termékeit

Most érdemes okoszárat vásárolni

hír
A Welock is akciózza a termékeit 1

Forrás: Welock

írta: Bagi
2023-11-09

Biztos ismeritek az okoszárakra specializálódott Welock termékeit. Most ők is leárazást tartanak, a BF30  kuponkóddal 30 százalék kedvezményt kaptok a zárak árából, ha zárat és WiFi Boxot is vesztek, a BF50  kuponnal 50 eurót spórolhattok. Minden terméküket EU raktárból küldik, így gyorsan megérkezik a rendelésetek. A kuponok 11.11. éjfélig érvényesek.

Welock Touch41, ujjlenyomat leolvasós zár

Ezt az okos zárat ujjlenyomattal, RFID kártyával vagy a Welock alkalmazással nyithatjátok ki. A memória 100 ujjlenyomat tárolására képes, ebből három rendelkezhet adminisztrátori jogosítvánnyal. Legfeljebb 20 kártya párosítható az eszközhöz, a csomagban három darabot találtok. Az applikáció kompatibilis az iOS és az Android rendszerrel is.

A zár specialitása az OLED kijelző, amit a tetejébe építettek, és képes mutatni az eszköz státuszát, például hogy a 3 darab AAA elem mikor szándékozik lemerülni. A gyártó egy adag áramforrással 8-10 hónapnyi üzemidőt ígér napi 10 ajtónyitással számolva. Ha az akkumulátor lemerült, az USB biztonsági mentés segítségével feloldhatjátok a zárolást.

A folyadékoknak IP65 szabvány szerint áll ellen, de nyilván ez nem egy kültérre tervezett eszköz, kertkapuhoz ne használjátok, -30 és 60 fok közötti hőmérsékleten üzemel. Az élettartama elég durva ezeknek a záraknak, 10 millió nyitásra tervezték. Az európai sztenderdeknek megfelel, így minden szabvány méretű ajtóba beszerelhető, de a hossza állítható, így 50-100 mm vastagságú nyílászárókba is beépíthetitek.

A zárhoz a BF30  kupont tudjátok használni, így 50 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg, európai kiszállítással.

hirdetés