hirdetés

A WELOCK, az okoszár specialista is akciózik

Black Friday és Cyber Monday egyben a cégnél

hír
A WELOCK, az okoszár specialista is akciózik 1

Forrás: WELOCK

írta: Don Kartács
2022-11-18

A WELOCK alapvetően okoszárakat és ezek kiegészítő megoldásait szállítja, és természetesen a fogyasztási ünnepek alkalmával ők is mindenféle akciókba kezdtek. A Black Friday aloldalukat ezen a linken éritek el. Az ultimate kuponkód a BF30 , amivel jelentős kedvezményeket – konkrétan 30%-ot – és ingyenes szállítást érhettek el a legtöbb zár esetében.

Forrás: WELOCK

A fenti eszközökhöz nem jár a WiFi Box 2 átjáró, ami ahhoz kell, hogy távolról is vezérelhetők legyenek a zárak. De szerencsére vannak olyan csomagok is, amiben benne van a gateway, és ezekhez kuponkódot sem kell használnotok:

  • Touch 41 ujjlenyomatos okoszár + WiFi Box 277 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • PCB41 számkódos okoszár + WiFi Box 261 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).
  • SECBR ujjlenyomatos, RFID-s okoszár + WiFi Box 275 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).

Az összes terméket egymás alatt felsorolva a Black Friday aloldalán találjátok, szerencsére nagyon bóklászni sem kell, minden egy helyen van.

hirdetés