hirdetés

A telken is tisztán és komfortosan

Szélerőmű és nagynyomású mosó a Cafagónál

hír
A telken is tisztán és komfortosan 1

Forrás: Cafago

Bagi
írta: Bagi
2023-07-18

A Cafagótól most két érdekes termékre kaptunk kedvező ajánlatot. Az egyik egy házi szélerőmű, a másik pedig egy akkumulátoros nagynyomású mosó. Ezek a cuccok megkönnyítik a telkesek életét, hiszen nem lesz szükségetek vezetékes áramra. Most már nyugodtan betervezhettek egy kényelmes hétvégi tevékenykedést és lazulást a kiskertben. Mindkét termék német raktárból érkezik, és még a szállítás is ingyenes.

Most a Cafago német raktárából mindössze 37 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelhetitek meg gyors és ingyenes szállítással.

Akkumulátoros magasnyomású mosó

Biztos titeket is számtalanszor megőrjített már kocsimosás közben a magasnyomású gépezet kábele, vagy a telken glancba vágtátok volna az autót, ahol víz még azért van, de az áram már nem olyan egyszerű dolog. Ezekre a problémákra nyújt megoldást ez a szuper akkumulátoros tisztító. Ez a 60 baros, 300 W-os nagy teljesítményű magasnyomású mosó újratölthető akkumulátorral és 5 az 1-ben fúvókákkal érkezik. Alkalmas autómosásra, kerti öntözésre és takarításra is. A forgó fúvókát nem kell cserélni, csak el kell forgatnotok és máris öt fecskendezési mód között váltogathattok. A különféle hosszabbító tartozékok segítségével a tisztítás még kényelmesebb.

A Cafagóról 12 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg, és még a szállítás is ingyenes.

hirdetés