hirdetés

A Techage praktikus napelemes kamerája most igen olcsó

Sohalenemmerülős kamera most 50 dollár alatt

hír
A Techage praktikus napelemes kamerája most igen olcsó 1

Forrás: Banggood.com

írta: Norbi
2022-03-18

Mára a kültéri kamerák között is elég nagy a választék, sok fajta kapható, a klasszikus CCTV kamera formától kezdve a mozgatható látómezővel rendelkező „Dome” kialakításúig, az egyéb formatervezésekről nem is beszélve. A Techage az első táborhoz tartozik, viszont tudása, nagy készenléti ideje, valamint a hozzá adott napelem kiemeli eme mezőnyből. Ára eddig a fent említett extrák miatt magas volt, most viszont igazán jó áron juthatunk hozzá, szállítással együtt mindössze 17 200 Ft-ba kerül, ebben már az áfa is benne van.

A kamera szenzora 3MP-es, 2304×1296 pixel felbontásban tud rögzíteni H.264-es tömörítéssel. Két antennás WiFi  egységével csatlakozik a routerünkre, és azon keresztül érhetjük el okostelefonról a világ bármely tájáról. A felvételeket felhőbe és lokálisan, SD kártyára is tudja menteni. Igaz a felhőbe való mentésre előfizetés szükséges, a vásárláshoz, csak egy 1 hónapos próbát kapunk. Ahogy már említettem a szett része egy napelem, amit egy 3 méteres kábellel, Type-C csatlakozóval köthetünk össze a kamerával, ezzel a kombóval pedig hosszú-hosszú évekig nem fog lemerülni.

Infrás éjjellátó funkció mellett még színes éjszakai felvételeket is képes rögzíteni, ezt pedig úgy teszi, hogy két apró LED-del bevilágítja az adott területet. Éjszakai körülmények között is nagyjából 20 méterre lát el. Már szinte megszokott funkció, hogy került bele mozgásérzékelő, amivel kiszúrja az ember jelenlétét, és automatikusan elindítja a felvételt, kérés esetén erről push üzenetet küld a telefonunkra. Továbbá adottsága, hogy lehet vele kétirányú kommunikációt lebonyolítani, a külső hangokat folyamatosan rögzíti egy beépített mikrofon segítségével. Ha valakit megszólítanánk a kamera környékén, akkor az alkalmazásban található telefon ikon megnyomásával „fel tudjuk hívni” az eszközt, kapcsolódás után a hangunk hallható lesz a hangszórón keresztül. Pánik funckiója is van, ha a helyzet megkívánja egy szirénát be tudunk kapcsolni, amire szintén a kamera hangszóróját használja.

A kamera a napelemes egységgel együtt mindössze 17 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, és ebben már a szállítás és az áfa is benne van.

hirdetés