hirdetés

A Tablet Vásár legérdekesebb kütyüje: N-One Nbook Air

A dupla kijelző teszi egyedivé

hír
A Tablet Vásár legérdekesebb kütyüje: N-One Nbook Air 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2024-03-25

Az N-One nem egy begyöpösödött kínai tech vállalat. Nem félnek újítani és a nagyon jó, olcsó táblagépeik mellett olyan izgalmas kütyüket is készítenek, mint amilyen például az Nbook Fly notebook, de még érdekesebb az Nbook Air. Ez utóbbi egy dupla kijelzővel rendelkező notebook és fizikai billentyűzete egyáltalán nincs is. Nagyon egyedi a piacon, csak pár vetélytársa akad, de jellemzően azok piszkosul drágák. Az N-One Nbook Air viszont már 205 000 Ft-ért kelleti magát, ami durván alacsony árnak számít.

A gépben 69,3 Wh kapacitású akkumulátor van, oldalra pedig csak a legfontosabb portok kerültek fel. Két Type-C csatlakozót kapunk, amik teljeskörűen használhatók, illetve még van egy hagyományos töltő bemenete és egy jack csatlakozó a fülhallgatónak.

A Banggood adja a legjobb ajánlatot erre a notebookra, most a Tablet Vásáron nagyon jó áron lehet rendelni, a BGCZNBAIR  kuponkóddal csak 205 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, csehországi raktárból, ingyenes szállítással. Ráadásul hozzácsapnak még ajándékba egy notebook táskát, egeret és billentyűzetet is. Ennyi pénzért ez fantasztikusan jó ajánlat.

hirdetés