hirdetés

A tablet amit teletoltak memóriával

Oukitel RT5 – nagy akku, nagy kijelző, nagy memória

hír
A tablet amit teletoltak memóriával 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-29

Biztos találkoztatok már extrém felhasználásra szánt tabletekkel. Messziről felismerni őket, hiszen eléggé baltával szabottak, és mindenféle gumiborításban parádéznak. Mindez értelmet nyer, ha magatokkal viszitek egy túlélőtúrára, hiszen megfelelnek szinte mindenféle katonai szabványnak, porállóak, vízállóak és le is ejthetitek őket. Az Oukitel RT5 is ezt a szegmenst erősíti, egy 10,1 colos, óriás aksis tablet, amit még power bankként is használhattok. A Geekbuying újra kupont küldött hozzá, ráadásul ingyenes szállítással küldi az európai raktárból.

A tablet támogatja a 4G dual SIM-et, és az 5G Wi-Fi-t, Bluetooth 5.0 modullal szerelték fel. Egy csomó hasznos funkciót találtok még rajta, ilyen például az OTG, iránytű, GPS, arcfelismerés, HiFi funkció, kettős sztereó hangszóró, valamint írás és rajzolás kapacitív tollal. Mérete 250 x 170×14 mm, elnyűhetetlen teste 860 gramm.

A Gekkbuying 7VE6OVRF  kuponjával 81 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolhatjátok meg európai raktárból, gyors és ingyenes szállítással.

hirdetés