hirdetés

A Smartmi Air Purifier P1 gondoskodik a tiszta levegőről

Kuponozható a kompakt légtisztító

hír
A Smartmi Air Purifier P1 gondoskodik a tiszta levegőről 1

Forrás: AliExpress

Raven96
írta: Raven96
2024-07-15

A jelenlegi meleg idő akkor a legbosszantóbb, amikor még egy kis szellő sem segít a légmozgáson, de ennél még az is rosszabb, amikor a levegő szemmel láthatóan tele van porral vagy állatszőrrel, ezért egy légtisztítóra sosem rossz ötlet beruházni, mint amilyen a Smartmi Air Purifier P1 is. Ez egy kompakt készülék, ami ott varázsolja tisztává a levegőt, ahová éppen teszed és ár/érték arányát tekintve most jó választás AliExpressről.

Háromlépcsős szűrőrendszerrel rendelkezik, ami egy előszűrőből, egy HEPA filterből és egy szénszűrőből tevődik össze. Ezeket ajánlott félévente-évente kicserélni, hogy a továbbra is flottul működjön minden. Dupla szenzorokkal érzékeli a koszos levegőt, a ventilátor fordulatszámát pedig automatikusan beállítja. A Smartmi Link applikációt mindenképpen érdemes hozzá letöltened a teljes személyre szabhatóság érdekében, hiszen így időzítheted és a kijelzőjét is kikapcsolhatod szükség esetén, de ezeken felül a hangvezérlésre szintén hallgat.

A Smartmi Air Purifier P1 légtisztítóért most 41 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek AliExpressen az RKGD03  kuponkód felhasználásával, ingyenes szállítással. A termék fehér és fekete színben is elérhető, mindkettő európai raktárból érkezik.

hirdetés