hirdetés

A Roidmi EVA az egyik top önürítős porszívó a piacon

Utat tör a fullos technológia

hír
A Roidmi EVA az egyik top önürítős porszívó a piacon 1

Forrás: Roidmi.com

írta: Don Kartács
2023-02-22

A Roidmi EVA a Roidmi Eve utódja, egy olyan csúcsporszívó, ami vetekszik a piac éllovasaival, vagyis a Roborock és a mindenféle Xiaomi almárkákkal hadakozik a piacon. A Roidmi korábban is csúcsminőséget jelentett, ami nemcsak anyagminőségben, de a fizikai és szoftveres szolgáltatásokban is megjelenik. Önürít, időzíthető hetekre előre, felmos, vizet cserél, több szintes házakat kezel, gyakorlatilag mindenféle területeket le lehet határolni a térképen, szóval mindent tud, amit ebben a témában lehet 2023-ban.

Ha végzett a robot a felmosással, akkor visszatér a dokkolójára, és a koszos vizet kiüríti, majd újra feltölti önmagát. A két víztartály űrtartalma 3,6 és 4 liter, ez már lehetővé teszi, hogy nagyjából 60 napra teljesen automatizálható legyen a cucc, hiszen mindent csinál magától, mert a portartály ürítése is automatikus. További extra, hogy a felmosófejeket nemcsak kitisztítja, hanem meg is szárítja a takarítás befejeztével, így azok nem fognak bebüdösödni sem.

Sajnos az ára reflektál a tudására, nem olcsó, cserébe „űrtechnológia”. A Roidmi.com-on 286 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért szerezhetitek be, ingyenes szállítás mellett, további többletköltségek nélkül.

hirdetés