hirdetés

A Roidmi EVA ára máris picit olcsóbb lett a Geekbuyingon

A tudása még mindig elképesztő

hír
A Roidmi EVA ára máris picit olcsóbb lett a Geekbuyingon 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Norbi
2022-07-01

Sokszor hihetetlen, hogy hova fejlődnek a háztartási eszközeink, a kutatás és fejlesztés valamiért hatványozottan jelen van a robotporszívók világában. Sokáig a rakéta porszívók jelentették az elérhető maximumot, azokhoz képest fényévnyi távolságra volt az első robotporszívó. A mostani eszközöknél, ha nem is ekkora, de mégis elképesztő a különbség az első generációs modellekhez képest. A Roidmi különösen elöl jár ezekben a fejlesztésekben, a nemrég kijött EVA névre keresztül terméküket telezsúfolták finomabbnál finomabb újdonságokkal.

a porszívó formája picit eltér a megszokott kör alaktól, alápillantva szembetűnik, hogy itt nem egy rezegtetett, vagy statikus „felmosórongy” kapott rajta helyet, hanem kettő darab, percenként akár 180-at forgó felmosófej, amiket ráadásul a gép akár 12 newtonnal rá is tud nyomni a padlóra a hatékonyabb takarítás érdekében. Ha a gép végzett a felmosással, akkor visszatér a dokkolójára a szennyezett vizet átszivattyúzza az erre kialakított tárolóba, újra fel is tölti magát tisztával, aminek a tartálya szintén a bázisban kapott helyet. A két tartály mérete 3,6 és 4 liter, ami méret már lehetővé teszi, hogy nagyjából 60 napig semmi dolgotok ne legyen vele, hiszen mindent csinál magától, a portartály ürítése is automatikus, de ilyet azért már láttunk. További extra, hogy a felmosófejeket nem csak kitisztítja, de meg is szárítja a „műszak” végén. 

Sajnos az ára reflektál a tudására, nem olcsó, de most a 6FWRVZFHSX  kupon segítségével a megjelenéshez képest olcsóbban, 267 400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért szerezhetitek be áfával és szállítási költséggel együtt. Ez az ár még mindig a Geekbuying szülinapi promójában érvényes, ha ez közben véget érne, akkor a bevezető akcióban tudtok tudtok 30 dollárnyit spórolni ROIDMIEVA  kuponkóddal.

hirdetés