hirdetés

A Roidmi EVA ára is csökkenő tendenciát mutat

Tízezrek tűnnek el

hír
A Roidmi EVA ára is csökkenő tendenciát mutat 1

Forrás: Geekbuying.com

írta: Don Kartács
2022-11-08

A háztartási eszközeink meglehetősen gyorsan fejlődnek, brutális pénzeket ölnek a cégek a kutatás és fejlesztésbe, és ez valamiért hatványozottan jelen van a robotporszívók világában. A mai eszközök a sokszorosát tudják annak, mint mondjuk pár éve egy iLife robotporszívó, és még ezek közül is a top 5%-ba tartozik a Roidmi EVA önürítős porszívója. Tényleg mindent tud, alig van konkurenciája – mondjuk a Roborock Ultra szériája az -, porszívóz és felmos, hetekig automatizálható, önmagát tisztítja, szóval tényleg űrtechnika kerül a nappalitokba.

Ha végzett a robot a felmosással, akkor visszatér a dokkolójára, és a koszos vizet kiüríti, majd újra feltölti önmagát. A két víztartály űrtartalma 3,6 és 4 liter, ez már lehetővé teszi, hogy nagyjából 60 napra teljesen automatizálható legyen a cucc, hiszen mindent csinál magától, mert a portartály ürítése is automatikus. További extra, hogy a felmosófejeket nemcsak kitisztítja, hanem meg is szárítja a takarítás befejeztével, így azok nem fognak bebüdösödni sem.

Sajnos az ára reflektál a tudására, nem olcsó, de vagy 30 000 Ft-tal kérnek érte kevesebbet, mint a megjelenéskor. A GKB22111 kupon segítségével 242 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).ért szerezhetitek be áfával és szállítási költséggel együtt.

hirdetés