hirdetés

A Redmi csúcskészülékét a Gshopperről rendeljük meg

Redmi Note 11 Pro+ zseniális áron

hír
A Redmi csúcskészülékét a Gshopperről rendeljük meg 1

Forrás: Mi.com

írta: SonkaMod
2022-04-13

A Redmi Note 11 széria csak nemrég jelent meg, de nagyon kevés szó esik a Pro+ modellről, ami pedig a legerősebb tagja a családnak. A Note 11 egy igazi olcsóság, a Note 11 Pro+ viszont már nem az, hanem egy baromi erős, és kompromisszummentes készüléknek tűnik. Az itthoni, elég borsos áránál jóval olcsóbban rendelhetjük meg a Gshopperről, akik EU raktárból küldik.

Nehéz kiragadni egy dolgot, ami a legnagyobb erőssége ennek a készüléknek, de talán az akkumulátor környékén keresendő a válasz. 4500 mAh-s telep került bele, ami már önmagában elég jó hír, viszont ami sokkal örömtelibb, hogy brutálisan erős, 120 wattos gyorstöltést tud felvenni Type-C porton keresztül.

Ez a valóságban annyit takar, hogy teljes merülésből mindössze 15 perc alatt 100%-ra tölthetjük a telefont.

Ráadásul a Redmi nem spórolt a töltőn sem, hiszen a pakkban adnak hozzávalót, amivel kihasználhatjuk ezt az elképesztően gyors töltést.

A Redmi Note 11 Pro+ az eddigi legerősebb Redmi telefon, ehhez képest érdekes módon csak a MIUI 12.5 rendszer fut rajta, de minden bizonnyal ezt hamarosan frissíti a gyártó a legújabb, 13-as verzióra. Ez a készülék már árban sem annyira barátságos, mint amit megszokhattunk a Redmi készülékek esetében, a hazai boltokban a kisebb modellért is alsó hangon 140 000 forintot kérnek el, de nevesebb forgalmazóknál még ennél is sokkal drágább, ahogy a nagyobb verzió is magasabb árral rendelkezik.

A Gshopper nagyon-nagyon jó akciót hirdetett meg erre a készülékre, jelenleg sehol máshol nem lehet ilyen jó áron megvenni, hanem jellemzően csak pártízezer forinttal drágábban. A 6/128 GB-os változat az A408DA559504  kuponkóddal mindössze 108 000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, míg a 8/128 GB-os modell is csak 120 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint). az AB77B1D04F73  kuponkóddal. A Gshopper ráadásul ingyenes futárszolgálatos küldeményként szállítja, EU raktárból, és az áfát is ők fizetik, tehát nagyon kényelmes a rendelés menete.

hirdetés