hirdetés

A Ranvee rekord áron adja az önürítős Ultenic porszívót

Igazi nagyágyú az Ultenic FS1

hír
A Ranvee rekord áron adja az önürítős Ultenic porszívót 1

Forrás: Ranvee

SonkaMod
írta: SonkaMod
2024-07-18

Emlékszem, hogy amikor megjelent az Ultenic önürítős állóporszívója, az FS1, akkor még nem értettem, hogy mégis mire jó pontosan. Aztán a kollégám tesztelte és annyira beleszeretett, hogy azóta is használja, és felvilágosított, hogy milyen remekül teljesít a valóságban. Azóta jómagam is hívő lettem, hisz vannak dolgok, amik elsőre értelmetlennek tűnnek, de kiderül róluk, hogy nagyon jól használhatók. Az Ultenic FS1 így belopta magát a szívünkbe, ezért is írjuk meg, ha jó áron elérhető. Jelenleg a Ranvee-től rekord alacsony áron rendelhető, kuponkóddal csak 62 200 Ft-ba kerül, ingyenes szállítással.

A porszívóhoz adnak egy teleszkópos csövet, a motoros forgókefét, kétféle szűkítőt és két porzsákot. Mivel teszteltük is ezt a készüléket, így első kézből állíthatom, hogy nagyon jó porszívó, amiről érdemes elolvasni a részletes leírásunkat is.

A legendás porszívó most eddigi legalacsonyabb árán rendelhető meg a Ranvee-ről. Az STKBG42VD5BY  kuponkódot kell hozzá felhasználni, amivel 62 200 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért megvásárolható, ingyenes szállítással.

hirdetés