hirdetés

A Ranvee ma a kávézást teszi élvezetesebbé

Eszpresszó gép és kávőrlő is kuponozható

hír
A Ranvee ma a kávézást teszi élvezetesebbé 1

Forrás: Ranvee

Atika
írta: Atika
2024-08-21

A Ranvee a két kávéfőzéssel kapcsolatos terméket kínál a szokásosnál olcsóbban, az egyik egy HiBrew eszpresszó gép, amit már mi is kipróbáltunk, míg a másik egy hozzá tökéletesen használható, manuális kávéőrlő. A kávéfőzés művészetével éppen barátkozók számára egy jó kezdő szett lehet, a HiBrew kávéfőző azonban nemcsak presszót tud készíteni, hanem ESE podot is lefőzhettek vele, valamint tejhabosító is került rá.

Manuális kávéőrlő

Az eszpresszó géphez mi más illene jobban, mint egy kávéőrlő. Ha nem akartok sokat költeni, akkor mindenképpen egy manuális darabra érdemes beruházni. A 20×11,5×5,2 centiméteres, Ranvee által kínált eszköz háromféle dizájnnal kapható, fa és márvány mintás, valamint rozsdamentes acél modellek közül választhattok. Az alján található egy áttetsző tároló, amibe a kávé fog hullani, a babot pedig a tetejét leppatintva tölthetitek bele, egyszerre maximum 30 grammot.

Az őrlés finomsága az őrlő aljában található tekerőgombbal állítható 10 lépcsőben. A munka nehezét egy kerámia betét végzi. Az őrlő karja egy mozdulattal ki- és visszahajtható, így egyrészt nagyobb erőkart kaptok, amikor használjátok, másrészt viszont jóval kevesebb helyet foglal, amikor nincs rá szükség.

Az E2BCSWFY050T  kuponkóddal a fa és márvány mintás modell 5300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint)., míg a rozsadmentes acél verzió 5000 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vásárolható meg.

hirdetés