hirdetés

A Randride YG90B e-bike mellé ajándékok is járnak

…valamint erő, sebesség és kényelem

hír
A Randride YG90B e-bike mellé ajándékok is járnak 1

Forrás: Geekbuying

Techiker's Guide
írta: Techiker’s Guide
2024-09-21

Az elektromos kerékpárok világában a Randride YG90B egy igazi erőmű, legyen szó városi közlekedésről vagy off-road kalandokról, ez az e-bike minden kihívásnak megfelel, ráadásul most rendkívül kedvező áron lehet a tiéd a Geekbuyingon, ajándék bringás kezdőszettel! Lássuk, hogy mit tud!

Az elektromos rásegítéssel és a hagyományos tekeréssel kombinálva kényelmesen hajthatod a kerékpárt, miközben a hidraulikus tárcsafékek gondoskodnak a gyors és megbízható megállásról, még nagy sebességnél is. A kerékpár 30 fokos emelkedőkön is könnyedén halad felfelé, így hegyvidékeken is otthon érzi magát. A színes, M6C-kijelző pedig információkat nyújt a sebességről, a megtett távolságról és az akkumulátor állapotáról, így mindig tudni fogod, hol tartasz az utadon.

A Randride YG90B nemcsak a teljesítménye miatt különleges, hanem azért is, mert a csomagban számos praktikus ajándékot is kapsz hozzá. Ezek közé tartozik egy sisak, egy pár kerékpáros szemüveg, egy hátsó lámpa, egy kerékpáros táska, csomagtartó, szerszámkészlet, valamint egy sárvédő és egy kerékpár pumpa, így azonnal használatba veheted a biciklit, amint kibontottad a dobozból.

Az e-bike kiárusításunk keretében most rendkívül kedvező áron, mindössze 384 600 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért lehet a tiéd a Randride YG90B elektromos kerékpár, ehhez használd az NNNRENDELJKINAIT111  kuponkódot a Geekbuying oldalán. Fontos, hogy állítsátok USD-re az oldal fizetőeszközét, mert forintban fizetve nagy lehet a különbség. Tekintve, hogy ez az elektromos kerékpár a piacon ennél jóval drágábban kapható, ez az ajánlat kivételes lehetőséget nyújt arra, hogy egy megbízható és prémium e-bike tulajdonosa legyél, amely hosszú évekig szolgálja a szabadságodat a közlekedésben.

hirdetés