hirdetés

A Proscenic T31 egy hatalmas air fryer

Okos és rengeteg funkcióval rendelkezik

hír
A Proscenic T31 egy hatalmas air fryer 1

Forrás: Geekbuying

írta: SonkaMod
2023-06-26

A Proscenictől a nagy közönségkedvenc air fryerek a T21 és a T22, de a gyártó rendelkezik egy jóval nagyobb géppel, a T31-gyel. Ez egy hatalmas sütő, 15 literes kapacitással, lefelé nyíló ajtóval, 1700 wattos teljesítménnyel és applikáció alapú vezérelhetőséggel. A gép ahhoz képest, hogy mekkora, egyáltalán nem drága, már 50 000 forint alatt megkapjuk.

Adnak hozzá elég sok kiegészítőt, például nyársakat, krumplisütő kosarat, rácsot, tepsit, forgónyársat és egyéb tepsiket. Mindegyiket be lehet tenni mosogatógépbe, így könnyen tisztán lehet tartani.

A gép nagyjából ugyanazt tudja, mint a Proscenic többi forrólevegős fritőze, csak éppen sokkal nagyobb és ezért a lehetőségek kitágulnak általa. Elsőre nagyon szimpatikus eszköz, akinek pedig kell egy nagyobb air fryer, netalán a nagy sütőt akarja kiváltani egy kisebb, jobb géppel, nekik ez egy nagyon jó eszköz lesz. Nem nevezném drágának sem, Geekbuyingon a 7LBVQXG3  kuponkóddal megrendelhetjük 49 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért, ingyenes házhozszállítással, EU raktárból.

hirdetés