hirdetés

A Proscenic T21 okos air fryer a kategória ár/érték mágusa

A Banggood szülinapon is olcsó

hír
A Proscenic T21 okos air fryer a kategória ár/érték mágusa 1

Forrás: Banggood

írta: SonkaMod
2023-09-05

A RendeljKínait közönségének már egy jól látható része Proscenic T21 okos air fryert használ. Persze erre pontos számaink nincsenek, de annyi pozitív visszajelzést kaptunk már erről a berendezésről, hogy biztos nagyon sokatoknak van ilyen gépe. Nem is nagyon csodálkozunk, mert valóban remek fritőz, amiben jól lehet sütni, egyszerű kezelni és még okostelefonnal is vezérelhető. De ne felejtsük el az egyik legfontosabb tényezőt sem, ami az ár, erre pedig nem lehet panasz, mert a kütyü kiemelkedő ár/érték aránnyal rendelkezik. A mostani Banggood szülinapon is csak 27 900 forintba kerül.

Ami még hatalmas érv mellette, hogy okostelefonról vezérelhető.

Így látjuk távolról, hogy hogyan áll a kaja, és akár be is lehet időzíteni. Az online elérhető receptekről már nem is beszélve, ami a kezdő air fryer szakácsokat segíti.

Ezt a gépet nagyon sok olvasónak ajánlottuk már és mindenki szereti is. Az ára mellett, vagy inkább ellenére jó minőségű, nem lehet rá panasz. Most a Banggood születésnapján is nagyon kedvező áron rendelhető, a BG29AUG2023A  kuponkódot kell bepötyögni hozzá, amivel már csak 27 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, csehországi raktárból rendelve, ingyenes szállítási opcióval.

hirdetés