hirdetés

A Proscenic nagyágyúi: M7 és M8 robotporszívók akciója

Retteghet a Xiaomi?

hír
A Proscenic nagyágyúi: M7 és M8 robotporszívók akciója 1
írta: hajas
2021-03-16

A Proscenicre egyre nagyobb figyelem irányul, de ez nem is csoda, hiszen olyan árazással és tudással dobálnak piacra háztartási gépeket, hogy leesik tőlük az állunk. A P10-es akkus porszívójuk például 45 000 forint körül mozog, mégis kapott érintőkijelzőt, amit eddig csak a jóval drágább Jimmy JV85 Pronál vagy a Roborock H6-nál láthattunk. Ebben a cikkben a gyártó két legjobb robotporszívóját, az M7-et és az M8-at ismerhetitek meg, amiket most leakcióztak a Geekbuyingnál, ráadásul kuponokat is szereztem hozzájuk, így még olcsóbban rendelhetitek meg őket.

M7 Pro

A Proscenic M7 Pro a korábbi zászlóshajó, azonban elavult gépnek egyáltalán nem nevezhető. Ez a gép is LDS segítségével térképez, és ő is ugyanúgy felismeri a szobákat, mint a fenti modell, azonban nála még a régebbi navigációs rendszer található meg. Az akkuja „csak” 5200 mAh-s, de a gyártó szerint ez 200 perces üzemidőre elegendő, ami bőven elég egy átlagos lakás kitakarításához. A feltörlés funkció itt is megtalálható, így a finom port a törlőkendő, míg a koszt a 2700 Pa-os szívóerő tünteti el a padlóról, ráadásul az M7 Pro is felismeri a szőnyegeket.

Mivel régebbi modellről van szó, így az ára is jóval alacsonyabb, mint az M8 Proé. Ha bepötyögitek a megfelelő mezőbe a PROSM7PRO kuponkódot, akkor 102 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért vehetitek meg cseh raktárból, ingyenes szállítással.

hirdetés