hirdetés

A Popdeer 4in1 autós szettje lesz az új kedvenc útitársad

Mindent megtalálsz egy táskában

hír
A Popdeer 4in1 autós szettje lesz az új kedvenc útitársad 1

Forrás: Banggood

Raven96
írta: Raven96
2024-07-17

A Popdeer PD-E Pro 4 az 1-ben szettjében az a legjobb, hogy mindent megtalálsz benne, ami jól jöhet egy autós út során, legyen szó morzsaporszívóról, vezeték nélküli pumpáról, akkumulátoros kompresszorról vagy autómosó pisztolyról. Ezek a kütyük számos kellemetlen helyzetből kihúzhatnak, így érdemes ezt a készletet magaddal vinned a nyaralásra, mert a Banggood oldaláról most szuper áron megrendelhető.

Autómosó pisztolyt nem sokan tartanak maguknál az autóban, de bizonyos helyzetekben aranyat érhet. Egy óra alatt 200-240 liter vizet képes átmozgatni, amit hatféleképpen tud kiengedni a mellékelt locsolófej segítségével. Egy speciális cső is jár hozzá, ami azért szuper, mert akár még egy vödörből is képes felszívni a vizet.

Egy power bank a szett negyedik része, melynek kapacitása 15 000 mAh. Vezeték nélkül 15 wattal tud tölteni, vezetékkel pedig maximum 18 wattal. Ha kíváncsi vagy még több részletre, akkor itt találod részletes tesztünket erről a szuper szettről. Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik már fontolgatták a különböző autós kiegészítők beszerzését, mert a Popdeer PD-E Pro egy táskában érkezik, így sokkal kevesebb vele a macera, mert nem okoz majd fejfájást, melyik kiegészítőt hova tetted.

A BGRJU7PDEP  kuponkóddal 35 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudod most megrendelni a Banggood oldaláról, ami egy jóval alacsonyabb ár, mint amennyibe például a tesztelés idején került, így ár/érték arányát nézve megérős választás. A készlet cseh raktárból hamar megérkezik, ingyenes szállítással.

hirdetés