hirdetés

A PETEMPO itatókúttal sokáig friss marad a víz

Macskásoknak és kutyásoknak egyaránt kötelező

hír
A PETEMPO itatókúttal sokáig friss marad a víz 1

Forrás: Banggood

írta: Raven96
2024-04-10

Aki macskát vagy kutyát tart, az már biztosan találkozott számos kütyüvel, ami direkt háziállatoknak készült, ilyen a PETEMPO itatókútja is. Térfogata 2 liter és csendes működés jellemzi, így otthonod bármely részére nyugodt szívvel rakhatod, nem lesz zavaró alvás vagy munka közben sem. Elég hetente egyszer cserélned benne a vizet, hiszen ha az a minimum szint alá csökken, automatikusan kikapcsol. Ezen felül más érdekességeket is rejt magában, így most megéri rendelni belőle Banggoodról, kuponnal mindössze 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért.

A PETEMPO itatókútja papíron csendes működésű, zajkibocsájtása 35 dB alatti, így nemcsak a nappaliba vagy a konyhába alkalmas, hanem akár háló- vagy dolgozószobába is simán. LED fénye sem zavaró, arra pont elegendő, hogy kiskedvenced megtalálja a sötétben, illetve te se bukj benne orra. Érdekessége, hogy 3 percig képes gyorsabban forgatni a vizet a megszokottnál, így, ha a macskád vagy kutyád ráunna, újból érdekessé válik majd számukra.

A PETEMPO itatókútja ideális választás 7500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért Banggoodról, hiszen itthon sokkal magasabb összegnél kezdődik egy ilyen kütyü. A BGd0da11  kuponkódra szükséged lesz a rendeléshez, a termék cseh raktárból hamar megérkezik, a szállítási díj pedig már szerepel a 7500 forintban.

hirdetés