hirdetés

A Ninebot D18 roller most irtó olcsó lett

Dögös rollerhez dögös sisak jár ajándékba

hír
A Ninebot D18 roller most irtó olcsó lett 1

Forrás: Geekbuying

írta: Bagi
2023-09-22

A Ninebot D18 roller tulajdonképpen egy Segway gyártmány, aminek neve garancia a jó minőségre. Elég ütősen néz ki, de a tudása sem rossz, a 18 kilométeres hatótávja a városi használatra teljesen megfelel. Számos biztonsági kiegészítővel és világítással ellátták, ráadásul egy mozdulattal össze tudjátok csukni. A Geekbuying kuponjával az ára is vonzó lett, és egy Ninebot V11 siasakot is kaptok mellé ajándékba. Európai raktárból, két héten belül meg is kapjátok.

Masszív és stabil kettős csővázzal rendelkezik, ami a D18E esetében akár 100 kg terhet is elbír. Két lépcsős összecsukó mechanizmussal rendelkezik, amit egy kézzel is működtethettek. Az akkumulátort visszatápláló rendszerrel látták el, így az utazás során nem megy kárba az energia. Egyszerűen tölthető, a lábtartón található töltőporthoz könnyen hozzáfértek, a töltési idő 3,5 óra.

A Geekbuying NNNND18E  kuponjával csak 84 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, európai raktárból ingyenesen küldik. Most egy Ninebot V11 sisakot is kaptok hozzá ajándékba, ezzel 15 000 forintot spóroltok, így maga a roller 70 000 forintból megvan.

hirdetés