hirdetés

A Négy tigris újra nyitva

Xiaomi töltő, N105 okosóra, Amazfit Verge Lite, H96 TV Box

hír
A Négy tigris újra nyitva 1
írta: Rolla
2019-07-17

Van itt ma minden a diplomán és a hamis Adidason kívül, persze nem a termékek minőségére gondolok, hanem a változatosságra. Így beszerezhettek például Xiaomi autóstöltőt, ami életmentő lehet egy hosszú úton, illetve ha sportoláshoz és a mindennapokhoz még nem találtátok meg a tökéletes okosórát, akkor itt van rögtön két lehetőség is. Ha pedig a TV pimpelést oldanátok meg okosba, pult alól az is van.

AMAZFIT Xiaomi Huami Verge Lite okosóra

A sorozat legújabb tagja a Verge Lite, ami úgy volt képes a fejlődésre, hogy közben az ára lejjebb ment. Elhagyták a tervezők a mikrofont és a barométert az előző Verge-höz képest, amik annyira nem voltak fontosak, viszont ennek – és az 5.0-s Bluetooth szabványnak – köszönhetően megnövekedett az üzemidő 5-7 napról 20-ra.

A nagytestvérhez képest kevesebb sportmódot tud, de a legpopulárisabbak maradtak: futás, beltéri futás, terepfutás, séta, elliptikus tréner, kerékpározás, szobakerékpározás.

Amit mindenki legnagyobb örömére megtartottak, az a színes AMOLED kijelző és a beépített GPS, így ha jót kerestek jó áron – 25.000 forint a HVergeLite kóddal-, akkor vegyétek számításba ezt is. Ha pedig más típust kerestek, akkor nézzetek körül okosóra tesztjeink között.

H96 Max TV Box

Nagyából mindent tud, amit egy TV Boxnak tudnia kell. Android 9.0-s rendszer található rajta, DDR3-as 4GB RAM és a 64 GB ROM pedig a gyors működésért és a tárhelyért felelős. Továbbá AV kimenet, 5 GHz WiFi, Bluetooth 4.0, HDMI 2.0, 2 darab USB bemenet (egy 3.0 és egy 2.0) áll rendelkezésetekre.

Természetesen nem hagyták le a 100 Mbps LAN-t sem, ez különösen akkor jön jól, ha hálózati meghajtóról streameltek. Persze a durva 4K-hoz még jobb lenne egy gigabites csatlakozó, de ennyi pénzért ne legyetek telhetetlenek.

A Google Play gyárilag telepítve van, így gyakorlatilag bármivel bővíthetitek a rendelkezésetekre álló funkciók tárházát. A csomagban távirányítót is kaptok, az ára pedig 11.000 forint a OH96MAX64 kóddal.

N105 okosóra

A rengeteg piacon lévő okosóra és karkötő közül nehéz lehet kiválasztani a számotokra megfelelőt, de ha konkretizáljátok az igényeiteket, akkor már közelebb kerülhettek a tökéletes darab megtalálásához.

Ha a mindent tudó, profi darabot keresitek az órák között, ami a sportolás mellett személyi asszisztensként is funkcionál, akkor a Ticwatch C2 a nyerő, de ha inkább a sportolás az elsődleges cél, ráadásul a csiricsáré darabokat sem szeretitek, akkor az N105 a ti emberetek.

A kütyü elsődleges szépsége a beépített GPS-ben rejlik, hiszen így akár a telefonotok nélkül is elmehettek futni, ami valljuk be, jóval kényelmesebb, mint mikor húzza a zsebeteket a mobil.

Persze a kocogás mellett választhatjátok a biciklizés, a beltéri futás vagy a hegymászás sportmódot is, így még biztosabb képet fogtok kapni a teljesítményetekről. Ez leginkább a fejlődésetekhez szükséges, továbbá lépést számol, pulzust mér és az elégetett kalóriák számát is szorgosan jegyzeteli a hozzá tartozó applikációban.

A gyártó szerint 5-7 napot bír ki egy töltéssel, ezt valószínűleg a GPS használatának ideje is befolyásolja. 10.000 forintba kerül a N105Watch kóddal.

Ez természetesen csak a sor eleje, úgyhogy ha érdekelnek titeket további cuccok, akkor nézzétek meg a Gearvita oldalán található termékeket.

hirdetés