hirdetés

A Narwal Freo X robotporszívók alaposan fel is mosnak

Erős szívóerővel, önürítéssel és számos egyéb extra funkcióval

hír
A Narwal Freo X robotporszívók alaposan fel is mosnak 1

Forrás: Geekbuying

KATTAnt
írta: KATTAnt
2024-10-09

A Geekbuyingtól most két Narwal robotporszívó a Freo X Plus és a Freo X Ultra is kuponozható nagyon jó áron. Ez a két modell nemcsak porszívózásra képes, hanem fel is mosnak és a legszerethetőbb tulajdonságuk, hogy gubancolódás nélkül szedik fel a szőr- és hajszálakat, így leginkább azoknak ajánlott, akik sokat küzdenek háziállataik elhullajtott bundájával. Ezen felül még számos nagyszerű funkciót tartogatnak, amik miatt bátran ajánljuk mindenkinek. Most mindkét típus mellé ajándékba kapsz 6 darab porszákot.

Ha egy ilyen robot takarítószemélyzeten törted a fejed, akkor most érdemes a Geekbuyingra ellátogatnod és használnod az NNNARFREXPV kuponkódot, így a végösszeg 96 700 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ig lefaragható. A termék lengyel raktárból gyorsan megérkezik, ráadásul egy kis ajándékkal együtt, a szállítás pedig ingyenes.

Narwal Freo X Ultra robotporszívó – Nem lesz vele gubanc

A Narwal Freo X Ultra az erősebb változata a fentebb írt rokonának, ugyanis ez a modell már 8200 Pa szívóerővel bír, ehhez képest mégis egészen csendesen működik, 33 dB-es zajszinttel. Természetesen ez a típus is úszókefét kapott, aminek nem akadály a szőr- és hajszál felszedése csomósodás nélkül, illetve az Edge Mode szintén adott. Különleges technológiával rendelkezik, ami a DirtSense nevet kapta, ez pedig

érzékeli, hogy mennyire szennyezett az adott felület és addig sikálja azt becsületes módon, amíg teljesen tiszta nem lesz.

12 newton erővel nyomja mechanikusan a padlóra a mopokat és a dokkolója gondoskodik róla, hogy ezek is patyolat tiszták legyenek, így megmossa, majd meleg levegővel megszárítja és sterilizálja őket. Szőnyegekhez érkezve 12 milliméterre emeli mindkettőt, így azok nem lesznek vizesek.

Szintén LiDAR technológiával tájékozódik, ezzel készíti a 3D-s térképeket, de még számos más szenzorral rendelkezik, így például képes elkerülni a kisebb tárgyakat és az alacsonyan elhelyezkedő akadályokat. Portartálya a Freo X Plushoz hasonlóan 1 literes, ami akár 7 hétig is el van csere nélkül. Az összegyűjtött koszt képes összetömöríteni, a dokkoló pedig automatikus szárítással szagmentesíti. Az okostelefonon keresztüli applikáció itt is adott, rengeteg részletet beállíthatsz az alapos és hatékony takarítás érdekében, mint például a no-go zónákat, ahova tilos mennie a porszívónak. Hangvezérléssel is irányíthatod, de annak érdekében, hogy gyermeked vagy háziállatod ne nyomjon el rajta semmit, gyerekzárral úgyszintén ellátta a gyártó, ami aranyat ér.

Az ára nem gyenge, de a tudását és a rengeteg kényelmi funkcióját megfigyelve nem annyira meglepő. Az NNNNARFREU  kuponkóddal az eredeti árhoz képest olcsóbban, 271 800 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért rendelheted házhoz. A termék lengyel raktárból és ingyenes szállítással érkezik ajándék porzsákokkal együtt.

hirdetés