hirdetés

A nagy BlitzWolf LED kiárusítás

Csilli-villi okos LED szalagok

hír
A nagy BlitzWolf LED kiárusítás 1
írta: SonkaMod
2021-01-22

Kár lenne tagadni, hogy szeretjük a BlitzWolf LED szalagjait, mert elég nagy a tudásuk, és a minőségük is rendben van. Az árakkal nem szálltak úgy el, mint a Yeelight, de azért nem bánjuk, hogy időről-időre hozzájuthatunk még az alapárnál is olcsóbban. Most több ilyen jellegű termék is akciós a Banggoodon, kétféle okos LED szalaghoz, és egy TV-re köthető variánshoz juthatunk hozzá olcsóbban.

BW-LT33 és BW-LT34 – Az okosok

A két okos, 5 méteres LED szalag között nincsen sok különbség. Mind a kettőben SMD5050-es diódák vannak, csak éppen az LT33-on 120 darab, míg az LT34-en már 150 db. Ebből sejthető, hogy az utóbbinak homogénebb és erősebb is a fénye. Mivel okosak, így telefonról vezérelhetők, amihez a BlitzWolf saját applikációját, vagy a Smart Life és a Tuya alkalmazást használhatjuk. Nemcsak ki- és bekapcsolhatjuk a szalagot, hanem megadhatunk neki például olyat, hogy amikor a mozgásérzékelő szenzorunk érzékel, akkor felkapcsoljon. Különlegessége, hogy IC-vel felszereltek, tehát egy szalagon belül a különböző LED-ek tudnak más-más színben világítani. Ezzel valósíthatók meg a szivárványos fényjátékok és hasonlók. Ahhoz, hogy ezeket könnyebben vezérelhessük, egy 40 gombos távirányító is a rendelkezésünkre áll, innen szinte bármit elérünk, ha viszont nem, akkor segítségünkre lesz a telefonos applikáció. Külön kiemelendő, hogy hangvezérlésre is képesek, pontosabban hang általira, tehát a zene ritmusára villog vagy változtatja a színét.

Mindkét szett teljesen komplett, ezekhez már nem kell beszerezni semmi extrát, csak be kell dugni a konnektorba, és már működik is. Elég mérsékelt áron beszerezhetők, de felmerült az a furcsa szituáció, hogy a kuponkódok segítségével az alapból drágább variáns jön ki olcsóbbra. Az LT33 a BGWG68 kuponkóddal körülbelül 5700 forintba, míg az LT34 a BGSM458 kóddal mindössze 5300 forintba kerül. Ezekben az összegekben már a szállítási költség is benne van, tehát rendkívül jó áron szerezhetjük be őket.

hirdetés