hirdetés

A Midea M7 robotporszívó még mindig verhetetlen árú

A Gshopper igencsak kitesz magáért

hír
A Midea M7 robotporszívó még mindig verhetetlen árú 1

Forrás: Gshopper.com

írta: SonkaMod
2022-03-11

Jöhet gyenge forint, ukrán konfliktus, benzinhiány, ezek mit sem számítanak a Gshoppernek, akik újbóli akciót hirdettek a Midea M7 robotporszívóra. Körülbelül egy hónappal ezelőtt azt az infót kaptuk, hogy kezdenek kifogyni a gépből, így már csak pár darab lesz náluk elérhető, erre láss csodát, megint van készleten, és kuponnal baromi olcsó. Sajnos nekünk a gyenge forint miatt nem olcsóbb, mint az eddigi szuper kedvezményes ár, de tegyük a szívünkre a kezünket, mert ennyiért is kegyetlenül jó vétel.

Baromi erős szívóereje van, akár 4000 Pa-lal is képes takarítani, de több lépcsőben is szabályozható, így van takarékosabb üzemmódja is. Ebben a kímélő módban egy töltéssel akár 160 percig is képes dolgozni, majd automatikusan dokkol a töltőjére. Nemcsak porszívózni, hanem feltörölni is tud, 250 ml-es víztartálya van, ami elektromos pumpával nedvesíti a feltörlő rongyot az alján, mellyel dörgöli a padlót. Az odaszáradt banánturmixot nem biztos, hogy felszedi, de a maradék por megkötésére teljesen alkalmas.

A Midea M7 az idei év nagy slágere a Gshopperről, mert már ez vagy a harmadik alkalom, hogy zseniálisan jó ajánlatot kapunk rá. A gép Aliexpressen és a hazai webshopokban is sokkal drágább, míg Gshopperen az A7A7B54E8234 kuponkóddal mindössze 58 300 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül és EU raktárról szállítják futárszolgálattal. Hiába a gyenge forint, ez még így is baromi jó ajánlat.

hirdetés