hirdetés

A Mi Band 6 és a 7 is most nagyon olcsó a Hekkán

Mindkét modell jó választás még mindig

hír
A Mi Band 6 és a 7 is most nagyon olcsó a Hekkán 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-06-17

Nem is olyan régen jelent meg a Xiaomi nagysikerű Mi Band szériájának hetedik darabja, és mint általában, most is nagy várakozás előzte meg a premiert. Az előzetesen pletykált funkciókból a GPS-t nem kapta meg most sem, de az NFC-t és ezzel együtt a mobilfizetés lehetőségét egyes modellek igen. Ezenkívül az elődhöz képest extra a nagyobb kijelző, még okosabb szoftver, remekül variálható kinézet, és ami talán a legjobb, az az Always On Display funkció.

A Mi Band 7-et most a MIBAND70615  kuponkóddal 15 500 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megvásárolni ingyenes szállítás mellett, és ebben az árban már az áfa is benne van, más költségetek pedig nem lesz.

Mi Band 6

A már klasszikusnak számító 6-os modell 30 féle sportmódot képes kezelni, és ami egy rendkívül hasznos funkció, hogy ebből hatot automatikusan felismer, így ha ezeket a sportokat űzzük, akkor magától elindítja az aktivitásmérést. Méri a pulzust és a véroxigén szintet a testmozgás során, számolja a megtett lépéseket, de figyeli az alvásminőséget is. Az 5 ATM vízállóságnak köszönhetően úszásra is alkalmas, és az se árt neki, ha a kezeteken marad zuhanyzás közben.

Az akkumulátora jól bírja, normál felhasználással nagyjából két hétig üzemel, de energiatakarékos módban még a 90 nap is elérhető vele. A jól megszokott mágneses megoldással lehet feltölteni, körülbelül két óra alatt. Rengeteg számlap letölthető hozzá, ezek között már léteznek animáltak is.

Az eggyel régebbi modell ára most nagyon kedvező, hiszen a HekkaXiaomi0614  kód használatával mindössze 9400 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ba kerül, ezért a pénzért egy nagyon megbízható, sokat tudó kütyüt kaphattok, a szállítási költség és az áfa itt is az ár részét képezi.

hirdetés