hirdetés

A mesefigurák életre kelnek

Irány az Aliexpress

hír
A mesefigurák életre kelnek 1
írta: hajas
2020-05-25

A mai Aliexpress-es válogatásban népszerű mesefigurákat hoztam nektek. Itt lesz Pikachu, Buzz Lightyear, Mike Wazowski és még sokan mások. Mindegyik figura áfamentes szállítással érkezik hozzátok.

A mesefigurák életre kelnek 2

Pikachu (35 cm-es plüssfigura) – 3200 forint

Pikachu egyértelműen a legnépszerűbb Pokémon. Villámokat tud szórni, ezzel győzi le az ellenségeit, de néha még gazdáját, Ash-t is megrázza. Több méretben tudjátok megrendelni, a legkisebb 20, míg a legnagyobb modell 55 cm.

A mesefigurák életre kelnek 3

Buzz Lightyear – 3400 forint

A Toy Story egyik főszereplője Buzz, nem csak Woody és a többiek, hanem gazdája, Andy hű társa. A játék sétálni is tud, csak ne felejtsétek el kikapcsolni, ha már nem játszotok vele, különben elsétál a végtelenbe, és tovább.

A mesefigurák életre kelnek 4

Villi (Forky) – 500 forint

Villi (angolul Forky) a Toy Story negyedik részében tűnik fel először. Bonnie az óvodában készíti el, majd váratlanul, ő is életre kel a többi játékhoz hasonlóan. Ti magatok kell, hogy összerakjátok Villit, csak nehogy nálatok is feléledjen.

A mesefigurák életre kelnek 5

Mike Wazowski – 3300 forint

A 2001-es Szörny Rt. egyik főszereplője, Mike Wazowski, az apró zöld szörnyeteg is bekerült a válogatásba. Mike barátjával, Sullyval eleinte rettegnek egy kisgyerektől, Boo-tól, aki a film folyamán többször vicces szituációkba hozza őket. A zöld szörnyeteg 25 centis plüss változatban kapható.

A mesefigurák életre kelnek 6

Bosszúállók karakterek – 1300 forint

A 2010-es évek legnépszerűbb szuperhősös filmjeit egyértelműen a Marvelnek köszönhetjük. Bár a Bosszúállók nem mesefigurák, de úgy gondoltam, hogy helyük van a válogatásban. A karakterek külön rendelhetők meg, köztük van Hulk, Vasember, Amerika kapitány, Pókember és főellenségük, Thanos is.

hirdetés