hirdetés

A mai nap legjobb ajánlatai

Xiaomi Redmi Note 8T és Tronsmart Force

hír
A mai nap legjobb ajánlatai 1
írta: Rolla
2019-11-27

Bár Black Friday-ig még aludnunk kell kettőt, már most is találhattok olyan ajánlatokat, amiket valószínűleg még november 29-én sem tudnak majd überelni a shopok. Ilyen például a Xiaomi Redmi Note 8T, amit legolcsóbban a Geekbuyingról szerezhettek be a kuponnal, illetve a Tronsmart Force Bluetooth-os hangfal, amin tuti jól fog szólni a Kis karácsony, nagy karácsony.

Specifikációi alapján fotózásra sem uolsó az eszköz, de azért ne feledjétek, hogy valószínűleg nem fog annyira szép képeket csinálni, mint egy 100-200 ezer forintos készülék. Ennek ellenére igyekeztek a tervezők, hiszen rögtön négy lencsét – 48+8+2+2 MP – is csatasorba állítottak az eszköz hátlapján, előre pedig 13 Megapixeles egység került.

Az eddig csúcskategóriás kiváltságnak számító NFC és ujjlenyomat-olvasó most már az olcsóbb készülékekben, így a Note 8T-ben is megtalálható, továbbá 4G és B20 képes, így a zavartalan mobilnetezés is biztosított. 4000 mAh-s aksija miatt pedig ismét big up a Xiaominak, hiszen így gond nélkül kibírja az egy-másfél napos használatot is. 51 000 forintért ritkán kapni ennyi mindent, így jószívvel ajánlom elsődleges telefonként is, és bár ezt nem teszteltük, viszont a Redmi Note 8-at igen. A két készülék között mindössze annyi a különbség, hogy a 8T-ben NFC is van, ráadásul most olcsóbb is, mint a sima Nyolc.

Tronsmart Force Bluetooth-os hangszóró

A Force üzemideje a Tronsmartnál megszokott 15 óra, így nem kell azon aggódni, hogy a party közben dobja be az unalmast, továbbá ez is tudja a TWS féle sztereó módot. Azt szerintem nem kell hangsúlyoznom, hogy mennyivel igényesebb egy bulin vagy csillezésnél telefon és laptop helyett inkább Bluetooth-os hangszórót választani, ráadásul a Tronsmart vízálló, így medence és kisfröccs közelében sem kell félteni, de a strandon is ezt érezhetjük a legnagyobb biztonságban. 13 000 forintba kerül a TSAUDIO12 kóddal, ráadásul európai raktárból érkezik ingyenes szállítással, így ha siettek, még Mikulásra is megérkezhet. Ha ennyi nem győzött meg titeket, akkor olvassátok el a tesztünket róla.

hirdetés