hirdetés

A mai Hekka válogatás is tartogat izgalmakat

Óriás memóriakártya, okosóra, és egy vezeték nélküli töltő is olcsón kapható

hír
A mai Hekka válogatás is tartogat izgalmakat 1

Forrás: Hekka.com

írta: Norbi
2022-08-19

Biztos megszoktátok már, hogy a Hekkán időről-időre felbukkannak nagyon jóáras ajánlatok. Ezeket a Hekka ki is szokta emelni nektek, hogy jobban képben legyetek melyik terméknek olyan alacsony az ára, hogy megérje elgondolkodni a rendelésen. Mi is mindig igyekeztünk segíteni, ötleteket adni, hogy szerintünk mik a nap legjobb akciói, ma három ilyen terméket ajánlunk nektek. Ezek közül valamelyik ismerős lehet, hiszen már írtunk róla, de most újra aktuális lett az árcédulája miatt.

Kospet Tank M1 aktivitásmérő

A Kospet már régi motoros az okosóra piacon. Újabb modelljük a Tank M1 leginkább a hardcore túrázók szívét fogja megdobogtatni, a strapatelefonok után szabadon egyfajta strapaóra, hiszen elég brutális, katonai kinézetet kapott. Itt nemcsak a látszat van meg, hiszen 5 ATM nyomásig vízálló, illetve teljesíti a MIL-STD katonai szabványt is, sőt -40 és 70 fok között is képes működni, bár nem tudom, hogy a sarkkutatókon kívül kinek van erre szüksége. Mondjuk, ahogy mostanában az időjárás alakul ezekkel a 40 fokos napi maximumokkal, bármit el tudok képzelni. A kijelző 1,72 inch-es IPS paneles, ami meglehetősen nagy, de a felbontása csak 280×320 pixel, ez ma már nem olyan sok, cserébe viszont kifejezetten kényelmes az oldalán elhelyezett gombokkal vezérelni. A 380 mAh-s akkumulátor átlagos használat mellett 15 napig is el tudja látni energiával az eszközt. Természetesen támogat egy csomó sportot – 24 különbözőt –, méri a szívritmusotokat, a véroxigén szinteteket, figyeli az alvásotokat, szóval mindent, amit a konkurensek is. A számlapok mellett természetesen a szíjai is cserélhetők, így a testreszabás lehetősége is adott.

Az óráért a HekkaKTM1  kóddal 10 900 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ot kérnek ingyenes szállítás mellett, ebben az árban már az áfa is benne foglaltatik.

A mai Hekka válogatás is tartogat izgalmakat 22

Forrás: Hekka.com

SanDisk Ultra 400 GB

A sort a SanDisk durván nagy kapacitású micro SD kártyája zárja. Erre már férnek képek gazdagon, az elméleti maximális írási sebessége is egész magas, 10 MB/sec. Figyelembe véve az extra nagy kapacitását azért nem árt meggyőződni, hogy az eszközötök kezel-e ekkora kártyát, sokszor ez 256 gigabájtban van maximalizálva.

Most a SanDisk memóriakártyáját 14 100 FtAz árak a webshopok átváltási rátái miatt eltérőek lehetnek különböző pénznemek esetén (pl. ha Ft-ra állítjátok a webshopot, az árak rendszerint magasabbak, mint USD-re állítva). A cikkben feltüntetett árak tájékoztató jellegűek, és minden esetben a webshop felületén USD-ben (vagy EUR-ban, ha nincs USD lehetőség) kijelzett ár forintosított megfelelői (a cikk írásakor érvényes bankközi árfolyam szerint).-ért tudjátok megrendelni a Hekka oldalán, ha használjátok a HekkaSD400  kódot. Ebben az árban már a szállítás és az áfa is benne van, más költséggel nem kell számolnotok.

hirdetés